Kiropraktor/Spel

Japp, det ska jag ringa imorgon. Klarar inte av smärtan mer. För det blir bara värre och värre med tiden nu. Får panik nästan ibland av att det gör ont. Inget kul alls.

Nu så har man mat i magen och så. Vill göra något med vet ej vad. Kanske spela nått men likadant där, Men vet ej vad. Finns inga direkta roliga spel längre.

Spelade WoW vädligt mycket förut, men det blev tråkigt med tiden. Kom till lvl 70 iallafall. Sen var det dax att skaffa alla pvp gears och där tyckte jag det blev för mycket utav det roliga och la av. Det tog för lång tid. Men jag tycker det inte är dåligt iallafall att man har lvl:at upp en gubbe sjävl till lvl 70, det tog några år. Fast det var ju inte direkt intensivt spelat. Man spelade lite när man hade lust och ibland höll man upp i 6 månader eller nått och så började man igen.
Har även spelat lite Pirates of the burning sea. Lite si och så där spel faktiskt. Vet inte vad man ska säga om det. Lite för en formigt. Och tar en lite tid det med. Men ska ju komma ett spel nästa sommar som heter Mortal Online. Det verkar väldigt coolt. Lite mera frihet i det spelet tydligen. Måste iallafall testas när det kommer.

Får se vad som händer ikväll...

Kommentarer
Postat av: Sandra

japp! :) har skrivit det i ett inlägg nu ;)

2008-07-16 @ 21:21:47
URL: http://ydeklew.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0