Inget oväntat hände idag iallafall.

Idag var dagen som den ska vara, inga plötsliga händelser eller något sådant. Bara vanlig arbetar dag. Vardagsrummet blev fint med akvariet faktiskt. Går inte alls att klaga på. Men efter allt jobb som det blev igår, var jag riktigt trött idag hela dagen. Kändes som jag inte riktigt vakna idag när jag gick upp, inget kul alls.

Jag har hängt in mattan från inne altanen till tvättstugan nu iallafall, den var inte alls lika blöt med väldigt fuktigt fortfarande faktiskt.

I natt kommer jag sova som en stock, kunde inte somna riktigt igår kväll heller. Tog jätte lång tid, fattar inte varför faktiskt. Men det blir så ibland, och kanske var det lite mycket med allt som hände. Jag tror verkligen att golvet klarade sig bra.

Gött mos på er där ute.

Det sade Krasch och Splasch

Japp, det gjorde det verkligen. Som jag skrev i mitt tidigare inlägg så var det ett akvarium här hemma som gick sönder. Så jag har fixat ett nytt idag, och det blev verkligen ett jätte nytt. Köpt i butik idag. Fixade allt med det ikväll, så nu är det i ordning igen. Hoppas att detta håller bara, fast gör de inte det så lär jag nog aldrig skaffa ett akvarium till i hela mitt liv. Det blev inte det där 160 liters, för dom hade inget bord till det, för det vi hade skulle inte funkat. Så det fick bli ett 120 L med ett tillhörande bord, med ett skåp i, väldigt praktiskt faktiskt.

Så nu är vardagsrummet möblerat som det ska igen, saknar bara mattan under bordet, men den lär ta ett par dar innan den torkar. Sen får vi ett bord för mycket nu, ett benno tvbänk från ikea i ek. Det står ju kvar i vardagsrummet, orkar inte flytta på den idag, får se om det blir imorgon, men då jobbar jag senare också. Sen har jag hängt upp en maskintvätt med ikväll, fick ju tvätta alla handdukar och det och lite kläder som låg på golvet efter grabben i vardagsrummet.

Så nu är man riktigt trött faktiskt. Detta var inget kul alls. Sen ska jag kolla med mitt försäkringsbolag om min hemförsäkring täcker ett akvarium läckage. Kan vara bra att ha det faktiskt. Sen på fredag ska jag lämna in bilen, och rörmockarna kommer. Så denna vecka blir en av dom dyraste veckorna på länge tror jag allt. Förutom när man betalar räkningar då förstås, det e nog inget som slår det hoppas jag.

Go kväll på er.

Akvarie problem........

Oj oj oj oj oj oj oj oj, vilken tur vi hade idag egentligen, tur i oturen om man ska vara på det viset. Om inte frugan hade varit hemma så hade vi inte haft något vardagsrum kvar idag. Akvariet sprack i botten idag och det forsade ut 100 liter vatten bara så där. Det e inget man leker med. Hoppas att vi fick undan vattnet tillräckligt fort. Hon ringde mig strax innan lunchen tog slut, så det var bara att ta ledigt och åka hem och fixa det. Det gick inte ordna på något annat sätt, för hon måste åka till jobbet kvart över 2 och då slutar jag två timmar senare. Men vi lyckades få bort allt vatten och så.

Så ikväll blir det att köpa ett nytt akvarie. Jag har reserverat ett 160 L på en djur affär i nässjö men vi får se om det blir det eller inte, jag reserverade det iallafall... Funderar om man skulle kanske köpa en möbel till den med. För bordet det gamla stod på fick nog lite stryk av allt vatten kan jag tänka mig.

Jaja, hela vardagsrummet är upp och ner nu iallafall. Och vi förlorade bara en fisk än så länge iallafall.


ointressanta människa!

Japp, det e nog jag det. Har inte gjort så mycket intressant idag. Vi var och bytte mp3 spelaren, fick inte tag på samma färg men samma modell och den funkar iallafall inte dåligt de.
Sen åkte vi till nässjö och handla mat för veckan som kommer för då e det bara jag och grabben som ska äta på kvällen för frugan jobbar kväll den här veckan.

När vi kom hem så fikade vi lite, och gick ut och satte oss och rensade landen, vi hann väl halva det stora landet plus ett litet och vi planterade lite lökar, Tulpaner och krokus. Får se om det blir något med dom till våren sen.

Vi har bestämt hur vi ska göra i källaren lite mera iallafall, vi ska sätta upp vävtapet som vi ska måla på sen så det inte blir ren betong vägg att måla, om det går att göra så men det måste de.

Imorgon är det jobb igen som vanligt, och trött är man redan så det e ju läggdax snart som tur e.

Har även installerat om frugans dator idag. Det e en gammal dell dator som har en sån där reboot i sig, mycket smidigt, fast håller på att uppdatera windows i den, och det tar sin lilla tid tyvärr....

Men go natt på er där ute i etern.

Media Market

Japp, det får bli en sväng dit idag igen. Ska åka och byta Mp3 spelaren vi köpte igår. Den funkar inte som den ska. Det e glapp i hörlursporten. För den e bara ena hörluren som funkar den andra funkar lite till och från när man trycker lite på den mot spelaren.

Sen ska vi till nässjö och handla mat, sen får vi se vart det bär hän, vad man gör och så.

Blev rank 40 på Cod4 iallafall och P90 blev tillgängligt! =)

Den externa hårddisken funkar perfekt faktiskt. Går inte alls att klaga på den. Den e tyst, blir inte varm och den e liten med! =)
LaCie desktop hard disk är det på 500 GB.

Lördags Kväll

Hej, nu är det kväller... Vi åkte till jönköping och köpte lite skor till grabben. Köpte även en ny mp3 spelare till frugan, gud vad avis jag blev på den alltså. 2 gb, uppladdningsbart batteri som laddas när man sätter in den i datorn. Och den spelar mp3, bilder, filmer och har även en radio inbyggd i den. Inte klokt alltså. För bara 399 kr. Jag köpte mig en extern hårddisk med 500gb också, så nu gör jag backuper på våra datorer så kan man formatera om dom utan problem. Skönt värre. Med tanke på vad skit man har samlat på sig nu den sista tiden. Behövs en omstart på dom ibland då och då.

Vi käkade lite och sen gick jag ut och tvättade bilen, det var behövligt inte gjort det på dom senaste 4 månaderna. Behöver egentligen vaxa den en gång också innan vintern och allt vägsalt kommer....

Go kväll på er alla.

Lördags morgon.

Oj, vad kallt det var inne idag. Glömde höja värmen igår, så nu e det uppiggande kallt istället för skönt varmt.

Idag blir det inget festande, har ingen lust med min förkylning, den e bara jobbig just nu. Vill bli frisk så man orkar med fler saker än bara att jobba, behöver ju göra lite hemma med. Det e ju så va.

Vi ska kanske åka till jönköping och handla lite idag eller imorgon, får se hur det blir...

Så God Morgon på er alla där ute...

Husdjuret för den allergiske.

En liten triops, man kan själv "odla" fram dom från ägg i ett akvarium. Hittade denna film på Youtube, det var en riktigt stor rackare se själva:



Dom härstammar från dinsourernas tid tydligen och har överlevt hela den långa tiden.

Lite massaker blev det igen

Nej, jag vet ej vad jag ska skriva riktigt om. Det har hänt något fruktansvärt i Finland igen, en ny skolmassaker. Dom är inte kloka där att tillåta barn skaffa vapen på laglig väg. Det e tydligen det 3:e landet i världen med mest vapen, inte klokt va. Lilla finland våran granne. Sen har tydligen polisen i sverige plockat in en kille som har också han gett ut filmer om hot och sånt på youtube.

E trött idag, snuvig e jag med, lite bara. Sen i helgen ska det bli fest, fast just nu är man inte direkt sugen faktiskt. Det blir nog bättre på lördag, det brukar alltid bli roligt så man ångrar sig aldrig typ. Men med snuvan och allt man har att göra känns lite konstigt att åka iväg och festa då, men det kan vara behövligt att slippa vara hemma med och träffa lite goa polare.

Löning idag iallafall, inte helt fel och få lite pengar så man kan betala alla räkningar och inte ha pengar sen igen. Det är en trygghet som man inte vill missa liksom! =)

God morgon alla där ute!

Japp, nu är det onsdag och snart har halva veckan gått och imorgon är det löning! =) JIPPIE!! MER PENGAR! Som tyvärr blir lite pengar när det e räkningsdax.

Jupp jupp, tänkte säga att gårdagen var bra, blev färdig med dom där centralerna mycket fortare än vad jag trodde, dom skulle ta 19 timmar att göra, och dom tog 11 timmar att göra istället, bra va. Nu har man ju byggt ett antal likadana så det går inte riktigt att jämnföra med andra centraler.

Hemskt det där som har hänt i finland igen. Får prata mera om det någon annan gång, hinner inte nu, men hemskt är det.

God morgon på er iallafall.

Vilken dag.

Oj, vilken dag det blev. Jag har fan fått mycket gjort på jobbet alltså. Kom mycket längre med mina centraler och vad jag trodde att jag skulle göra. Och det är även att vi hade ett två timmar långt möte på förmiddagen. Men jag har stressat lite faktiskt för att vara helt ärlig. Men det flyter bra faktiskt.

Förkylningen blir inte bättre alls. Ingen höjdare.

Jag undrar om den nya budget från regeringen har någon inverkan på den normala svensson familjen, har inte kolla in den riktigt än. Men jag e väl tveksam, säkert som vanligt är det dom som har mycket som får mer.

Jag har även fått priset på ett ugnefär på vad bytet av shunt och en automatik till det kan kosta. Och det tyckte jag var ett rimligt pris. 5500 kr med allt och jobb då. Kan bli lite dyrare om det blir knöligt, fast det vet man ju aldrig. Men jag ska ringa imorgon och säga att vi kör på det. Så bodafors VVS får lite att göra hemma hos oss.

Annars har dagen varit som vanligt, inga direkta ovanliga eller roliga saker att ta upp. Inga tankar eller funderingar som gör denna blogg lite roligare idag.

Fortfarande trista söndagen

Japp, visst jag har fått lite gjort nu iallafall. Men det blev inte så mycket roligare för det. Jag har lagat och ätit mat, varit ute med vovven. Eldat igång en panna. Och har nu bytt lakan i sängen har satt på dom i tvättmaskinen. Så spännande det bara kan bli.

Ska bli skönt att gå och jobba imorgon, så man har lite att göra och inte får så tråkigt för på jobbet är de tinte alls trist.

Måste snart börja se på dom där 12 filmerna jag köpte. Det verkar vara några bra filmer där i iallafall. Några från WWII iallafall, och det e det som e intressant tycker jag. Hela den perioden på dom 6-7 åren som det kriget utspelar sig är väldigt intressant. Jag läser gärna fakta om det, ser gärna program om det, och även filmer. Spelar även spel som handlar om det. Nej det e verkligen en grej i mitt liv som jag e intresserad av. Historia förövrigt är intressant faktiskt. Prenumenerar på allt om historia tidning. En bra tidning med många olika inslag från alla olika tid åldrar och inte bara krig och sånt även annat som är historiskt. Och sen är det 90 % av numrerna är det något från just WWII. Och det gör tidningen verkligen intressant för mig.

Jag skrev på gymnasiet en uppsats om Hitler och varför han kom till makten och hur och så. Jag fick VG+ på den och det bland det bästa jag har fått på en uppsats tror jag. Så jäkla nöjd blev jag!

Jaha, får se vad som händer ikväll då.

Tråkiga söndagen

Japp, det blev tydligen en tråkig söndag. Lite sent att komma på något att göra. Håller på med maten nu iallafall.

Spelade lite cod4 och suttit en del vid datorn, och min far var på besök. Behöver fixa lite mera saker egentligen, men det får väl bli under veckan som kommer, ska ta med mig lite plast från jobbet, ska plasta in några dörrar hemma och ställa undan i pannrummet. Ska även elda idag med ja! =)  Så man får lite varmvatten igen.

Pokemon

Detta är det bästa i hela idol i år. Vinnaren verkligen!! =)

Oscar Abrahamsson Pokemon Idol 2008




Han gör det verkligen jätte bra... Eller hur???

Lite blev gjort iallafall.

Japp, jag fick lite gjort i eftermiddags ändå. Kul faktiskt, plus att det var riktigt skönt ute... Jag klippte gräset och kantklippte sen med faktiskt. Och sen rensade jag ett land med, så det e riktigt fint nu. Bara två land kvar, och buskarna får nog vänta ett tag till för dom har inte blivit så fula än. Har även spelat lite cod4 idag, och har klättrat två rankingar till. så nu är jag rank 35. COOLT! Max ranken är tydligen 55.

Sjuka är att jag har börjat bli lite små intresserad av att börja med WoW igen, och jag vill egentligen inte börja det, för det tar för lång tid och när man har börjat igen så vill man nog bara sluta spela, det e vad jag tror som kommer att hända iallafall....

Köpte en grej på hemmakväll idag, ett 12 pack med filmer, Krigsbunkern hette boxen. 12 olika krigsfilmer lite okända titlar och så. Kan vara kul faktiskt och slänga på någon då och då. Som jag skrev innan så har jag varit och träffat en kompis i hans nya lägenhet, den var riktigt fin faktiskt.

Ikväll får det bli lite heroes, har spelat in dom båda avsnitten på min inspelningsbara dvd spelare. för min fru jobbade kväll så då spelar jag inom dom istället för att se dom.

Men det var nog allt

Film Recension (National Treasure 2)

National Treasure 2 med Nicholas Gage.

En bra film, med väldigt lite verklighetsförankring. Handlar om USAs historia, lite grann iallafall och hur dom ska få tag i staden av guld. Och hur Benjamin ska rentvå sin förfaders namn som några dra i smutsen under ett seminarie. Handlingen funkar faktiskt, den är spännande och inte alls så uppenbart som man kan tro att det ska vara. Men det går alltid lite för enkelt tycker jag. Men det är ju så i film. Sen är det dom goda och dom onda som alltid följer efter och så gott som vinner iallafall. Men den måste ses om man har sett den första så tycker jag att man ska denna film.

Men det är bra bild och ljud på den, spännande, man fastnar väldigt lätt i den. Med ryckande. 

Den får faktiskt 4 av 5 poäng.

 

Lördags morgon.

Japp, nu var det lördag, och arbetsveckan var nog den längsta hittills! =) Jag jobbade bara fredagen. Och jag glömde tyvärr att blogga en sväng, men jag hann inte riktigt att gå och sätta mig vid datorn. Vi såg på film igår. Så det kommer en recension under dagen. Så idag ska jag in och lämna tillbaka filmerna jag har hyrt i nässjö. Ska även hälsa på en vän som har flyttat, om han har tid idag.

Sen har förkylningen brytit ut, var ju inte förkyld under min sjuka, mest feber, illamående och allmänt hängig. Lite hosta mot slutet, nu är man hes, lite snorig och har ännu mera hosta. Men va fan, det e ju höst så det hör väl till! 

 Jag lyssnade på ljudbok på mp3 spelaren igår på jobbet. Det var hur skönt som helst. Det var verkligen något att rekommendera. Liftarens guide till galaxen var det som är på gång. Bra bok, lite små rolig. Plus att jag kunde koncentrera mig bättre faktiskt och gjorde jobbet ännu snabbare tror jag iallafall, har ju inget man kan jämnföra med efter som finns inte många centraler som är lika liksom.

Får se vad man mer gör i helgen. Jag lär väl försöka spela lite cod4 med. För det är dubbel xp där i helgen så man kan ranka sig lite fortare till och med. Perfekt!

4200 KR!!!!!

Japp, nu har värdet av min blogg stigit till 4200 kr, verkligen häftigt att hur fan kan min blogg vara värd så mycket ändå...

Jag har blivit så pass frisk nu att jag ska gå och jobba imorgon. Skönt, faktiskt. Även att det e bara fredagen kvar så går jag imorgon. Ser bra ut då ju. Plus att man e frisk...

Lyssnar just nu på en ljudbok, liftarens guide till galaxen. Precis börjat, men vad bra e den alltså...

Annars så har jag spelat en hel del cod4 nu under dom här dagarna jag varit sjuk, och jag har blivit rank 32 nu. Inte klokt vad fort det har gått! =)

Det e kul spel....

Karensdag

Japp, det fick bli att vara hemma idag faktiskt. Mådde inte alls bra i morse... Förhoppningsvis så ska jag kunna gå imorgon...

Trött och små krasslig

Japp, jag är trött och lite små krasslig. Mår sådär ibland och mår toppen lite då och då, och sen till råga på allt så känns det som ibland att sängen är det ända alternativet. Vet inte faktiskt.

Har eldat en stund idag. Så nu finns det varmvatten igen.

Ja det var väl allt för mig! Gonatt!!


Film Recension (Vantage Point) Blu-ray



Japp, såg en film igår kväll. I blu-ray formatet igen. Det är häftigt vilken bra bild det blir. Det måstes bara ses alltså. Klarare färger, bättre linjer och så. Svårt att beskriva det med ord.

Filmen hette Vantage Point.
Handla om presidentmord i spainen på usas president, och lite folk runt omkring det. Skit bra story, fast är inte riktigt förstjust över att man spolas tillbaka 23 minuter flera gånger om för att se allt från en annans synvinkel och story. Den är dramatisk, spännande och så vidare. Bra underhållningen en filmkväll, både för tjejen och killen eller kompisgänget.
En bra action rulle helt enkelt. Om man nu ska kunna kalla det för action.

Men den får 4 av 5 poäng!
       

Rörmockaren

Japp, nu har rörmockaren varit här och bytte ut termostat på elementet, så nu ska det inte läcka plus att han har sagt till sin chef och kolla upp hur mycket det kostar att byta shunt och få en shunt automatik installerad. Inte dåligt va! =)



Spelat en hel del GTA nu med. Kul faktiskt. Fast jag börjar bli lite rastlös, skulle egentligen jobbat idag. Men dagis var ju stängt så man fick stanna hemma med grabben. Igår mådde jag inte så bra och trodde att jag skulle bli riktigt sjuk, fast jag har inte blivit värre idag nästan bättre. ska ta lite mera echinagard idag.




Lägger in en bild på GTA 4 igen! =)

Måleri måndag!

Japp, har varit ute i garaget och målat en gång till på elementskyddet. Det blir vitt och fint faktiskt. Så nu väntar jag på rörmockare ska komma och byta en termostat på elementet i grabbens rum och så ska han kolla på hur mycket ett shunt byte kan kosta för en annan.

Japp, det var allt hittils ska snart spela lite, blir nog GTA 4 tror jag faktiskt.

Måleri och spelande.

Japp, jag har målat en omgång på elementskyddet och det får bli ett imorgon med sen är det färdigt. Vad bra va! =) E ledig imorgon gött.. Jag håller faktiskt på att bli sjuk, känner mig lite sådär konstig och krasslig men vet inte. Får se hur det ter sig.

Har även spelat en hel del på ps3:an idag, cod4. jag gick upp 3 rankingar. Inte dåligt! =)

Vi har också varit i nässjö och handlat lite mat för veckan som kommer. Utifall att jag blir sjuk så kommer man inte åt något att handla typ.

Det blir nog en film i kväll med tror jag iallafall, får se.

Film - 21 RECENSION

Japp, såg filmen 21 igår med kevin spacey. Den var riktigt bra. Lite oväntat tvist i slutet och så. Såg den på blu-ray och det var en riktigt bra bild som väntat faktiskt.

Den handlar om några skolungdomar och deras lärare som spelar blackjack med att räkna kort. Så att dom vinner stora vinster varje gång, härligt va. Och lite kärlek mellan skolans snyggaste tjej och en av skolans töntar som är huvud personen i gänget då.

Den får 3 av 5.

Elementskydd Plus Staden

Japp. Vi har varit inne i den stora staden nässjö och handlat lite mat och hyrt tre filmer på hemmakväll en relativ ny butik där man kan köpa gott godis och hyra filmer och köpa dom me. Dom har även blu-ray filmer sådana filmer och en vanlig har jag hyrt.

När jag kom hem så gick jag ut i garaget och började bygga element skyddet så nu är det byggt och spacklat så det ska målas och slipas imorgon.

Blev jätte bra!

puh helg!

Japp, nu är det helg, vad skönt. En annan har en tre dagars helg att se framemot faktiskt. Ska bli riktigt skönt att få kunna slappna av i tre hela dagar.


Ska bygga ett element skydd imorgon. Köpte lite hålsågar till det bygget på cheapy i nässjö.
Där fick dom lite gratis reklam! =)

Spelade lite cod4 nyss, det e fan riktigt roligt!

Långa torsdag.

Oj, vad det kändes som att den här dagen aldrig skulle ta slut. Imorgon är det fredag och det ska bli skönt att få slappa lite. Ska bygga ett elementskydd i helgen iallafall.

Vädret e grått och trist och framför allt kallt ute. Snart är det dax att sätta på lite mera värme i huset, och då måste element skyddet vara på plats.

Jobbet idag har gått bra annars. Trivs bra på min nya plats faktiskt. Mycket mera utrymme och så.

Tipset har jag lämnat in, det blev ingen lotto rad tyvärr för det gick inte lämna in en rad minst två tydligen. Men jag tog två tio lotter istället. Så jag betalar 6 kr extra denna gång.

Vi tittade på Hereos igår och det blir det idag med, plus att det är hell kitchen final idag. KUL!!

Nära döden upplevelse idag

Japp, det var nära jordens undergång idag om man ska lyssna på all media iallafall. Men som tur gör man inte det. För det hände ju inget. När dom drog igång partikell acerleratorn. Vilket tur att det inte skappades ett svart hål och gjorde typ imploderade! Fast vad häftigt det skulle varit, och oj vad man skulle ångrat sig att man skappade den maskinen och att vi normala människor gick till jobbet idag. Tänk om skulle ringt till jobbet och tagit ledigt för att det kan vara världens undergång idag. Vill njuta av det sista i sitt liv. Tror man hade blivit idiot förklarad faktiskt.



Idag har vi möblerat om lite på jobbet, tror att det blev bra faktiskt. Det blev en liten stressig stund idag som det blir ibland med utleveranser, men det löste sig, som vanligt efter mycket om och men.
Nu har jag bestämt mig vad jag ska tipa på, det blev lite stryktipset, har gjort iordningen en rad som jag ska tippa imorgon, och sen får det bli en lotto rad med joker, så blir det för typ 2 kronor mer än vad vi spelar för. Men det bjuder jag på. Men hopp om vinst förståss! =)



Vad trött jag är idag. Märks att det är antagligen förkylning eller influensa på gång i kroppen. Känner mig verkligen så.
Så har man jobbat lite extra länge nu dom här två dagarna så man får ledigt fredag eftermiddagar nästa år igen! Och nu på måndag ska jag vara ledig med. Då är dagis stängt här i nässjö kommun iallafall.


På fri fot!

Herregud jag läste en sak på expressen på lunchen idag. Det e ju inte klokt egentligen. Det var ett par för fyra år sedan som fick ett barn. Och där pappan skakade bebisen till döds, han skakade den så häftigt och kraftigt att hjärnan mosades typ. Och han fick en fängsle dom på sig men har fortfarande inte suttit en dag i fängelset, vart är världen på väg egentligen. Som mamman i artikeln säger: om man skulle fuskat med bidrag så skulle man suttit inne i förrgår. Samhället är fel.

Det är mycket som skulle behövas ändras på egentligen, likadant hur polisen jobbar. Nu vet jag inte mycket om detta men, vi hade inbrott i våran sommar stuga för x antal år sedan. Polisen kom efter många om och men, det tog sin tid. Dom undersökte hittade finger avtryck och dom sa även att dom visste vart grejorna va, men dom kunde inte göra något åt det. Det e ju inte klokt. Sen att dom inte knappt får använda sitt tjänste vapen är heller inte klokt. Det e väl klart dom ska få göra det. Lyder inte personen dom ska gripa och det funkar inte betong, pepparspray eller någon annan metod, dra en kul i knät på dom eller i benet, då tror jag nog att det blir lungt, men det är tydligen inte rätt att skjuta. Om dom ska ha ett hjälpmedel tycker jag att det ska införskaffas el pistoler. Dom skadar inte friska människor, dom gör att dom inte kan göra något motstånd. Jag har hört av en bekant som känner en som har en son som är polis i en storstad. Han har använt pepparspray. Men tydligen funkar den inte ibland när folk är så drogade att dom inte känner någon smärta alls. Så han har tydligen funderingar på att sluta. Det är inte klokt det heller.



För övrigt har dagen varit som vanligt. Jag känner att det är förkylning på gång tror jag iallafall.. Ska dricka lite enchinagard (tror det stavas så), det är inte speciellt gott men det brukar hjälpa mot förkylningar. TIPS!!!!

Jag har tipset på jobbet denna vecka, vet ej vad jag ska spela på än. Måste komma på det! Tror det får bli lite stryktips.

Måndagen

Japp, det var måndag igen, och den är snart slut också och en härlig tisdag är på väg. Idag har det inte hänt något speciellt, jobbat som vanligt bara.

Trodde faktiskt att det skulle vara dåligt väder hela dagen med blev fint en stund nu på kvällen så vi har varit ute och klippt gräset, så nu är det gjort iallafall. Sen har frugan rensat ett litet land med. Toppen! =) Nu börjar höstningen av trädgården lite sakta. Mycket var planerat för trädgården i år men det blev inte mycket av det som vanligt. Vi har en slänt ner till grannen på baksidan som jag vill riva upp och plantera en syren häck där. För att slippa den vidunderliga insynen som dom har till våran trädgård. Finns inte mycket som hindrar dom att se in i vårat hus från deras övervåning. Och likadant för våran del då. Sen ska vi bygga ett nytt staket mot en annan granne. För det staketet blåser ner typ varje vinter när det blåser lite. Så irriterande. Plus att det är bra slitet nu med så.

Vad jag är nöjd med bilen,  den låter typ ingeting längre. Så skönt att åka i den nu. Den är som en ny typ! =)

God kväll på er

Blir så trött

Nepp, det blev inget bättre väder verkar det som, det bara regnar och regnar. Måste klippa gräset men det går ju inte i detta oväder. Typiskt.

Har suttit och spelat lite gta 4 nu. Kul spel fast det tar lite tid att åka fram och tillbaka faktiskt.

Sugen på att göra något men vet ej vad, ska snart elda en panna och göra lite mat, det ska bli gryta idag. Det e gött...

Mullet idag

Japp, det var mullet idag med och stor risk för regn tydligen och även bra blött i gräset idag. Skulle som sagt behöva klippa gräset men, det får väl bli någon kväll i veckan om det blir lite soligt någon dag, om det inte blir bättre väder under dagen.

Jag kom på att jag måste ha ett verktyg till för att i ordning på element skyddet, behöver en hålborr för trä som är ganska så stor iallafall. Jag har ingen sådan ska höra med min far under dagen om har någon. Sen under veckans gång ska jag se till att jag får hem en rörmockare till nästa måndag för då är jag ledig. Behöver fixa en termostat till ett element som läcker och få ett kostnads förslag på ett byte av shunten till pannan. Så jag skulle kunna skaffa en shunt automatik, det hade varit bra det.

Såg Xfiles filmen igår, den nya. Jag lyckades att sova 5 minuter av den men det var spännande faktiskt. Saknar Xfiles serien, skulle vara kul om den började gå igen!

Klippt var det här.

Min fru klippte sig igår och färgade håret. Jag tyckte det blev skit snyggt!!!!



Vad tycker ni...

Äntligen!!! Lite bilder!

Nu har jag fått in lite bilder från High Chapparall. Så jag lägger in två bilder här iallafall.

                   
     Lucky Luke                                       Showen
Snabbast i världen            Ganska rolig fast storyn är seg


(Oj, vilken jobb nys attack jag fick precis, ville inte ge med sig alls.)

Jag lyckades!!!

Jupp. Jag har lyckats med att fixa in en subtitle till en xvid film så man kan se dom på PS3 genom att streama dom till tvn.

Jag sitter just nu och ritar lite på ett element skydd som jag ska bygga. Måste ha ett ganska snart faktiskt!

Men va fan.

Det var det jag tänkte när jag vaknade idag och hörde att det regnade. Jag måste typ klippa gräset snart och så öser det ner ute. Inte klokt. Då blir det inte lätt att klippa gräset, likadant att man måste börja nu att hösta av trädgården också ju. Det e bara en månad kvar så måste det vara gjort typ.

Men vad skönt jag har sovit idag iallafall. Sen e det ju skönt att det är lördag me.

Jag ska nog även rita lite på ritning till element skydd som måste byggas väldigt snart för jag får inte tag i något alltså.

Men jag vet hur jag ska göra tror jag! =) Måste även snart börja med att tvätta väggar i källaren så vi kan börja bygga vårat gym här nere, så man kan börja gå och gymma lite.

Men det får väl bli idag att åka handla mat så vi har det ett tag fram över och sen blir det väl lite ps3 tror jag allt.

Stressigare får man nog leta efter

Oj, vad tiden rusar förbi när man har lite stressigt och mycket att göra och fixa inom en viss tid. Har haft aldelles för mycket på jobbet att göra idag. Det var det en efter det andra, men jag har löst det iallafall, och det är väl bra det.

Annars så har det varit en ganska lungt. Inte hänt något speciellt alls...

Såg att det hade varit en man i Eksjö som hade haft sin sambo inlåst i 9 år i en campingstuga på runt 10 kvm. Inte klokt. Och så är det Eksjö som inte ligger alls långt ifrån där man själv bor.

Blev av med oskulden vid 14 års ålder.

Oj, vad det var intressant dom tog upp på aftonbladet idag. Britney Spears mamma, Lynne, kommer ut med en bok om sitt liv och så, och hänger ut britney en massa. Men vad det nu skulle spela någon roll med den situationen som britney har varit i om hon skulle tagit droger vid 16 års ålder och förlorade oskulden vid 14 års ålder. Vad säger det om mamman då? Som inte kan sköta sin tonårig, det e ju inte klokt ju. Och detta ska hon tjäna en massa pengar på då förståss. Det är nog det som lockar just nu, om hon skulle villja få sin relation till britney bättre än vad den är, så skulle hon kanske göra något annat, och stötta henne genom allt som jag tror är nog lite påtvingat av henne själv, jag tror inte britney själv sökte till musse klubben och tränade sång och så för att bli kändis. Väldigt tveksamt. Mamma och Pappa har något finger med i spelet tror jag allt.

Jag tycker faktiskt synd om britney spears, för allt som har hänt, synd att hon hittade en kille som var ute efter hennes pengar och inte var direkt skyst emot henne... Man ska väl stötta sina älskade.



Stå på dig Britney!!!


Pensionär.

Jag läste på expressen. Om att skatten ska sänkas för pensionärerna till årsskiftet. Så jag tycktes förstå så skulle det bli en väldigt sänking. den som får som årsinkomst 130000kr, ska få en nedsättning per år 911 kr. Och det är ju en väldans stor skillnad under ett helt år. Jag hoppas att jag har förstått saken fel för annars är det ju som att skratta dom i ansiktet, och så ger vi lite mera skattlättnander till dom som inte tjänar under 300000kr om året så att dom får det mycket lättare med sänkt villa skatt när dom har fler miljons villor.

Jag är socialdemokrat, om ni vill så kan ni ju alltid lägga en liten kommentar hur ni tycker att våran regering är.

Jag är inte alls positiv mot den. Dom har inte gjort något som har direkt underlättat för en normal svensson, men normala inkomster, hus, barn och bil. Dom har mer sparkat på dom som redan ligger ner.


Inbrott....

Detta har jag faktiskt glömt att nämna i min blogg. Vi hade ju faktiskt inbrott på vårat jobb i helgen som har varit. Dom slog sönder en ruta ganska ordentligt och tog en bärbar dator med docknings station. Det var typ allt, det låg glas över hela golvet på det kontoret och inget alarm har slagit till heller. Märkligt.


Förövrigt idag har det var en mycket stressande dag. Har varit chef för centralerna idag, för han som är det normala fall är sjuk, trist för han. Men jag har nog löst lite problem idag och så.

Har även lämnat in bilen på reperation och skulle få ljuddämparen bytt, fixat handbromsen och läckage i bromsarna någonstans, men dom har inte fixat min handbroms så jag ska dit igen imorgon och få det fixat och få en låne bil faktiskt. Det e ju inte dåligt, även att jag inte har något större behov av den men rätt ska vara rätt. Jag ska även se till att med handbromsen inte kostar ett öre.

Ska snart göra lite mat. Idag blev det sådana däringa färdig pizzor, har fan ingen fantasi när man är själv med grabben, blir svårt att komma på vad man ska äta ibland faktiskt.

Spelade COD4 igår kväll med en polare på PS3, det går ju köra online på den konsollen, häftigt faktiskt. Jag gjorde riktigt bra ifrån mig, så jag fick upp 3 i rankingar. Så man blir ju bättre och bättre på det.

Ja jag  vet att jag har inte lagt in några bilder från High Chapparall än, men det kommer jag lovar...

Trötthet

Oj, vad trött man kunde bli då. Jobbade till 1710 idag, ska göra det nu tisdagar och onsdagar dom närmaste 12 veckorna, för att få gå tidigt på fredag i vår och fram till semestern.

Annars har dagen varit lugn som vanligt. Har kul med ett par arbetskamrater på jobbet. Jag trivs jätte bra faktiskt. Det e bara kul att jobba nu.

Ikväll ska det bli lite cod4 tror jag om jag inte råkar somna innan typ!

60 årig pappa???

Hej hopp..

Det blev en vab idag me. Några timmar bara. Helt lungt. Ganska skönt att sluta runt två tiden på jobbet faktiskt. Fast även lite konstigt.

Läste idag att Tommy Körbergs ska bli pappa igen, han är 60 år och är ihop med en tjej som är 38. Jag säger bara, stackars unge att få en sådan gammal far. Jag har svårt att tänka mig själv att skaffa barn när man skulle vara runt 60. Det är ju då man ska vara fri och bli pensionär. Så man kan leva livet innan man går och trillar av pinn.
Men sen är jag inte den som hatar folk för att dom bli föräldrar sent, jag önskar dom all lycka i världen.

Hmm, får se vad som händer mera idag. Blir nog lite ps3 spelande kanske! =)

GTA 4

Oj, jag råkade somna förut, sov i en timme, har inte varit mig själv riktigt sen dess.  Trött och helt konstig. Är inte alls bra att sova mitt på dagen.

Jag lämnade in bilen en sväng idag för checka upp ett fel som ska rättas till på torsdag. Ska byta lite grejor på den och allt skulle gå på 5700 kr med dagens jobb då. Hujamej vad dyrt det är att ha en bil som behöver lagas. Men då blir den bra till besiktningen i oktober, då måste man ju ha en hel bil för annars får man ännu mera reprationer.



Igår började jag spela lite GTA 4 på PS3:an, fan vilket roligt spel, men det var svårt är inte alls van med kontrollerna... Men det kommer nog med lite övning tror jag allt. Men det är verkligen ett spel som jag kan rekommendera, det är bra grafik, bra story och väldigt fritt tänkade.





Läste förut om en hund som blev släpad efter en bil i en kilometer, fast det var ju inte med mening som tur är. Men vilket öde för hunden alltså. Och stackars ägaren som blev av med hunden på ett sådant fasanfullt sätt. Man hade gått upp i taket om det vore sin egna hund alltså.

VAB:AR

Japp, det är vad man fick göra idag. Fast jag kunde ju jobba iallafall fram till 20 min i 2. Inte dåligt det. För frugan jobbar ju kväll denna vecka så blir det så. Så jag vabar i ett par timmar bara. Då e det ju lungt.

Annars är det som en vanlig måndag idag. Får se vad som händer ikväll...

RSS 2.0