gjort j*kligt mycket idag.

Har fått mycket gjort idag faktiskt. Har tapetserat väggarna med fiberväv. Det blir bra, så nu är det bara målningen kvar att göra... Och vi har bestämt färger med. Dom heter Pippi och Marsipan.

Pippi


Den gula färgen

Marsipan

Grön färg! =)

Dom två färgerna är det vi ska ha i vårat gym..

Jag kom även nyss in från en promenad som tog 40 min att gå. Skönt! =)

Oj, vilken mat det blev idag.

Hemgjorda biffar... GOTT!! med potatis och brunsås...

Så gott,,,,


Så fel det kan gå då.

Japp, jag vet inte vad jag gör för fel på jobbet men tydligen gör jag inte som jag ska, jag ska gå och checka av alla montörer då och då, men jag gör det, fast tydligen inte så ofta som jag ska göra för en på jobbet hotade med igår eftermiddag att det kanske finns andra som har intresse av den tjänsten som jag har. Men jag vill ha den så jag får väl ändra på mig lite igen då och titta mera på dom andra. Och så. Tyckte inte om att han hotade med att jag kan förlora tjänsten bara att jag missade att gå och kolla lite grann i fredags. Det e fan inte lätt att både göra sitt jobb och checka av dom andra och kolla in hur det går för dom och sätta sig in i deras centraler. Men jag ska bli bättre på det helt enkelt, man kan ju ge kritik men inte hota så tycker jag. Det känns lite jobbigt helt plötsligt. Men vad vet jag.

Idag har vi stor handlat, och satt upp adventsljusstakarna hemma. Så nu är jul stöket igång, och vi har bestämt färger till gymmet och imorgon ska vi sätta upp fibervävstapet. Så nu är det i full gång där med. Sen under veckan ska jag försöka måla lite iallafall, och vi ska lägga även ett golv med ju där gymmet ska vara.

Nja jag blev riktigt irriterad igår iallafall....

Tog en promenad förut med hunden det var skönt....

Torsdag.....

Japp, snart helg. Vad skönt, bara imorgon med. Börjar bli lite trött nu faktiskt..

Kom på en sak som vi måste fixa till den 1 december tyvärr... En liten kalender med massa julklappar på. Har inte tänkt på det innan. Det är 24 paket som vi måste lösa snarast, vet ej hur vi ska göra det med vi får väl lösa det på något sätt...

Annars har det varit en bra dag, testat centraler hela morgon typ. Det blev några styckna idag. Man börjar får in en rutin på det nu faktiskt...

Ska snart elda lite och laga mat, potatis mos och fisk pinnar får det bli.

Hejsvejs gnujs och gnejs! =)

tisdag.... Tröttttt....

Sova vill jag nu typ... E riktigt trött faktiskt...

Annars har det varit som vanligt idag... Inga lustigheter eller något annat roligt att kommentera...

Vardagen är ganska trist egentligen.....

Slutkörd.....

Jag har idag burit in en massa ved, jag fick hjälp av min far som tur va. Sen har vi fixat med belysning i källaren, och lagat mat gjorde jag med. Sen var vi ute och gick en stund med hunden, och nu har jag precis eldat första pannan.

Så nu har vi lyse i det nya gymmet, skönt, nu är det bara väggarna kvar och lite golv, sen e det klart. Fast tveksam om det blir färdigt till jul alltså... Har mycket att göra framtill dess med rummet och sen e det övriga som ska göras med...

Härlig låt med Miley Cyrus


Städat.

Japp, det e vad vi har gjort, städat. Hela dagen typ, förutom en stund på morgonen som vi åkte in till staden och handlade mat och lite lysrör och sånt till rummet som jag ska sätta upp sen.... Får se om jag orkar med det ikväll eller inte....

FEL!! IDOL SUGER NU!!!

Japp, det var fel att rösta ut Anna, hellre johan än anna isåfall!!! Anna med den rösten och så blir en toppen artist, johan har inte den röstkapaciteten!!!

Snö?

Men vad sjutton, tänkte jag när jag vaknade. Inte klokt, det e snö ute. Och första blicken ut, så ser det ut som att det e minst en dm snö me, så fan skotta. Men efter noga tittande och så, konstaterar jag att det e bara några cm. Skönt, slapp man och skotta...

Igår kväll blev det ingen blogg för vi kom hem så sent på kvällen. Vi skulle fota grabben våran, och han var inte på humör för det. Men efter en timmes lock och plock, lek och annat så fick i ordning på det till slut, så det blev en timmes fotografering nästan. Så 72 bilder och en använde vi. Tur att det finns digitala kameror, för annars hade ju inte gått. Fått bilderna man har vi, och det blev så fint. Får lägga ut en efter jul, kan inte göra det innan tyvärr, ut ifall om någon i den tänkta julklapps kretsen ser den så blir det ingen roligt.

Annars idag har varit lungt och så, blev en stress timme efter lunch bara. Men annars allt okej.

Kom nyss in också från en promenad med hunden. Det var skönt ute även att det är 4 minus och det blåser och snöar.
SKönt att röra på sig med....

Go fredagkväll på er!

Rösta fram Anna och Johan i idol ikväll!!! =)

Roligt värre.

Det roligaste spelet jag har spelat på länge faktiskt. LITTLE BIG PLANET! KÖP DET!!!


Var i eksjö idag med jobbet och tittade till sjukhuset där, för vi byggt lite centraler till det faktiskt.

Det var väl typ allt jag ville...

Little BIG Planet! =)

Japp, idag har det kommit, ska testa det ikväll när grabben har gått och lagt sig.

Annars har det inte hänt något ovanligt. Jobb jobb och jobb..

Nu vecka, nya utmaningar....

Tyvärr stämmer det väl med ny vecka, men kanske inte med nya utmaningar. Jag inväntar little big planet nu. Ska komma troligen imorgon eller minst på onsdag iallafall... =)

Annars är allt bra. Lite slö. Trött.... Vill spela ps3 men tvn är upptagen tyvärr.....

Allt har varit som vanligt idag annars...

lalallalallallalla.....

Såg att det har blivit en diskusion om WoW för en grabb har kollapsat av för mycket spelande. Självklart skyller många på spelet, men så e det inte. Man kan spela i 24 timmar i sträck, det har jag gjort ett antal gånger, visst man är trött. Men det viktigtaste är att man äter och dricker. Så klarar man sig. Och kanske man e hyfsat utvilad innan. Men tänk om ett spel som WoW fanns när en annan lanade runt med kompisar med ganska stora lan, då hade man haft något ordentligt spel att spela faktiskt.

Önskelista på ps3:
Littlebigplanet (Kommer snart)
Mirror edge
Cod world at war
fifa 09
Buzz spel
Singstar med dom trådlösa micarna som ska komma.

BRAND!! BRAND!!! LARMET GÅR!!!!

Japp, vi åkte in till willys idag och skulle inhandla veckans mat tänkte vi. Vi hann inte mer än in för äns vi var tvungna att vända och gå ut igen. Lämna allt typ och gå ut för alarmet gick och det var brandalarmet som gick också. Man blev lite så där orolig om att det var ett äkta alarm och inte falskt eller nått sånt. Som tur va var det bara falsk alarm, men man fick nog stå ute och vänta minst 10-15 min till man fick gå in igen, så brandbil och insatsledare kom direkt. Det e det som har hänt idag typ.

Har annars spelat lite PS3 idag igen. Kul med konsoll spel. Körde om på GTA idag. Tappat storyn liksom och man kan få trophys nu med så man samlar på sig dom lite me.

Tittade på mamma mia igår. Bra film. Skön musik faktiskt, och även där en bra story. Skulle villja se den riktiga musikalen. Såg ju grease för ett par årsen den var riktigt rolig.

Go kväll på er.

Magnus betner om förskolan:


Skönt med helg...

Japp, nu e det helg igen. vad gött. Vi har hunnit göra en del i rummet idag faktiskt, målat taket igen, slippat igen på det jag spacklade en gång till förra helgen. Och har även städat ur det värsta dammet.

Annars mår jag väl lite bättre. Har börjat bry mig mer om mig själv faktiskt. Jag vill få färdigt gymmet så jag kan träna några gånger i veckan, skulle vara så skönt faktiskt. För det behövs... Plus att jag har nästan slutat att äta godis, lite grann sånt äter jag på jobbet mest för att få det där lilla extra energin och så.

Var inne i stan förut, shopade lite mera färg och sånt....

Ska nog spela lite ps3 sen. Fick min andra dosa igår. Så frugan och jag körde lite wipeout HD tillsammans, det var kul faktiskt...

Hej på er. God helg!

Tröttnar på piratlagar och fildelnings dravel.

Jag tycker det e skit med alla dom här regler och lagar..

Sen e jag riktigt trött nu. Men centralen är klar, ska bara plocka tillbehöver till den.

Sova snart altlså.................

Trött....

Tidig morgon...

sen kväll på jobbet....

Inget vidare...

Förskola. Rätt eller Fel?

Moderaterna har tydligen kommit med ett förslag om att tvinga föräldrar mer eller mindre att ha barnen mindre på förskolan, och att barnen får fem veckors semester. medans vi föräldrar tar ut max 4:a veckor. Inte klokt egentligen.

Såg på svt debatt lite om det. och magnus betner hade en jävligt bra sak där. Han sa att klart man inte vill ha barnen på förskolan förlänge. Men man måste ju, för dom lär ju inte bli utbrända av att åka rutchkana m.m. För om man ska kunna leva och försörja hela familjen, måste idagens samhälle som moderaterna gör att det blir tuffare att leva i och finanskrisen som pågår, måste båda ha jobb. Det e ju så bara.

Jag tycker att förskolan är bra. Visst att ha barnen hemma med föräldrar är väl också bra. Men när dom väl kommer till skolan sen då, och har aldrig varit utsatta för en stor grupp att bry sig om att ta hänsyn till m.m. Är nog jävligt svårt tror jag att det blir för dom. Nu får dom lära känna andra barn och även i sin egna ålder som yngre och äldre. Dom får lite vänner som kommer säkert att hänga med resten av livet om allt går bra och så. Och det tycker jag är en trygghet i sig faktiskt. Att veta att min son får vänner. Jag gick aldrig på dagis som det hette då, för jag gick i förskolan det som heter nollan idag. Och fick lära känna några barn. Jag tror nog att man hade haft lite mera kunskap om gruppsammarbete när man kommer in i skolan om man hade gått längre tid och med en massa olika åldrar. Förskolan då, var ju bara en ålder.

Jag vet att min son trivs på förskolan. Även att vi hämtar han sist så är han alltid lika glad och så, och ibland myser dom i en soffa och sitter och läser en bok eller något, han är inte mer trött då än om man skulle vara med honom hemma. För det första är du hemma flera dagar i sträck måste du sysselsätta honom med en massa aktiviteter som han tycker är roligt och han blir trött av för att kunna sova bra sen. Plus att du kan inte vara den där lekfarbrorn hela tiden, för du har ett helt hushåll att sköta.

Sen tycker jag också, jag som pendlar, åker 2 mil enkel resa till mitt jobb, bör kunna gå och handla innan jag hämtar min pojk på förskolan en snabbis. För det är inte ekonimiskt att åka enbart 4:a mil extra för att handla lite mat för kvällen eller nått, nu har vi en liten butik, men där är det dyrt och har inte alla produkter man vill komma åt kanske. Eller man måste kunna utföra något annat ärende med kanske.

Vad tycker ni där ute om förskolan då?

Det blir övertid med råge!

Japp japp japp. Imorgon blir det övertid istället. Och då blir det ordentligt med. Börjar halv 6 imorgon och jobbar till minst 20. Då kommer jag vara rätt mör på torsdag. Och centralen som jag började med idag ska ta 26 timmar att bygga och måste vara färdig på torsdag lunch. det blir tufft....

så min far får hämta grabben... och så....




Övertid?

Japp, det blir antagligen en massa över tid på torsdag. Ska jobba till kl, 20:00 då. Behövs liksom. Fick in akut central som tar mer än halva arbetsveckan att göra. Inte klokt ju....


Annars har dagen varit bra. Trött bara.... Riktigt trött liksom.....

Söndagen.

Idag har vi slipat i på spacklingen och målat taket. Tyvärr så får vi måla taket igen och hela målarfärgsburken tog slut. inte klokt vad taket sög åt sig färg. Plus att det e väldigt stort tak faktiskt.  Sen har vi varit ute och gått för min far kom på besök, det e ju liksom farsdag idag ju. Så jag fick tre tialotter och en teckning av sonen min....

Nu regnar det och e väldigt grått och trist ute, börja faktiskt att bli mörkt redan. ska väl spela lite ps3 snart tror jag, gjorde det förrut och testade mirror edge demot idag, det var kul faktiskt....

Ha en bra kväll

Lördags morgon....

Japp, jag sov så jäkla skönt i natt alltså. Vaknade halv åtta kände mig riktigt ut vilad.

Läste att om idol nyss och såg att det var lars som försvann. Han gjorde väl det enbart för att han gick emot strömmen. Och valde en helt annan låt än någon desmond låt. Tydligen så gjorde ju Anna det med först men blev övertalad av desmond att hon inte skulle välja den låten och ta en av hans i stället. Lars kommer säkert att bli något efter idol, han har gjort i sitt namn med att sätta rubriker. Jag tyckte faktiskt att han sjöng låten igår bra, fast uppträdadet var inte bra i sig, att stå stel som en pinne på en rock låt och speciellt en Kurt Cobain låt, det e så att kurt vänder sig i graven flera varv. 

Jag väntar på mitt little big planet nu alltså! =) Testade starwars demo igår kväll, det var inte där jätte kul spel faktiskt, men jag har testat det iallafall. Mr, J på jobbet verkar tycka om det för han köpte hela spelet och spelar som fan tydligen. Men jag blev inte lika imponerad eller vad man nu kan säga. 

Idag ska vi handla lite käk, för det måste man tydligen ha, eller vad säger ni. Får se vad man kan trolla fram för godis mat! =) 

Go Morgon på er!!!!!!!! 

Fredags maten.

Japp, det blev en hel kyckling i gryta idag. Jag stoppade i lite morötter och vitlök och champinjoner i kycklingen och kryddade den med grillkrydda, salt, vitpeppar och timjan, ytterst lite vitlöks pulver med. Och koka det med lite lök och champinjoner i en timme. Gott gottigott gott. Blir det...

Såg på idol innan. Lars gjorde nirvana... Han gjorde det bra, fast inte bättre en orginalet:

Beslut taget.

Japp, jag har tagit beslut idag och har beställt little big planet och en till handkontroll så jag och min fru kan spela det samtidigt.... Kommer förhoppningsvis nästa vecka båda två. =)

Annars är det gött att det e fredag och jag ska börja med maten nu tänkte jag. Ska göra en helstekt kycklingsgryta typ. Vad ska ni äta för gott där ute i sverige då?

Har ni några bra tips på hur man kan göra med hel kyckling? Mat råd är alltid välkommet!! =)

Torsdag?

Jag kan inte förstå vart veckan har tagit vägen. Den har flygit förbi med en jäkla fart. För imorgon är det redan fredag. Inte klokt. Ska bli skönt med helg iallafall...

Ska fixa lite med det så kallade gymmet, har inte blivit så mycket gjort med tanke på att man har varit dålig och så. Sen ska jag spela lite wow och försöka mig på lite ps3 också... Vill spela lite konsoll med.

Funderar på att köpa lite PS3 spel, typ fifa 09, little big planet och Cod world at war har jag för mig att det heter. Det kommer en massa bra spel. Sen e man även lite sugen på att köpa expansionen Lich king till WoW också.

Vet inte hur man ska göra.

Annars är läget som vanligt. Mår lite små taskigt, men det släpper väl... Ska kanske lana lite WoW nästa helg med en polare. Ska bli kul isåfall...

Nehe nu ska jag duscha! Go natt på er....

Oj, glömde av bloggen...

Ojsan, jag har råkat glömma av att blogga... Inte klokt egentligen. Men jag har tänkt på lite annat. Och börjat rensaka mitt liv lite för att få fram varför jag mår skit liksom...  Jag tror jag har kommit fram till lite, men så privat vet jag inte om jag vill vara... Får se...

Annars så har det inte hänt något speciellt. Barack Obama blev vald till usas president idag eller inatt iallafall... Det tycker jag e bra.

Jobbar och står i, det e vad som händer...

Mår sådär.

Jag mår sådär. Både fysiskt och psykiskt skulle jag tro faktiskt. Vet inte varför men jag gör bara det.

Ska jobba på måndag iallafall. Ska bli skönt. Trött på att gå hemma....

Idag ska vi fira sonen som fyllde 4:a år i torsdag. GRATTIS TILL HAN!!

TORN!!!



 TORN med natalie imbruglia. Och det e en kille som mimar till den också... Skit bra.



RSS 2.0