Jönköpings resa idag igen

Japp, det blev en resa till jkpg idag me. Vi köpte födelsepresenter till grabben. han fyller nämligen 4:a år på torsdag så vi ska fira honom på lördag.

Han får två filmer, två gubbar en från Ben10 en tecknad serie han tittar lite på och stormhawk även det en serie han tittar på. Förhoppnings vis så kommer det lite kläder under veckan me. För vi har beställt det från ellos.

Annars har allt varit bra. Trött och slö. Har för mycket att göra egentligen. Så det blir mycket att göra på kvällarna nu den här veckan.

Jag har även börjat att spela lite wow igen.

Hemma gymmet, hemma

Hej, nu har vi varit och hämtat hemma gymmet, det gick väldigt smidigt och bra faktiskt. Inte klokt vad bra det gick. Så nu får det väl bli full fart på att fixa i ordning rummet där gymmet ska vara.....


Jippie!

Akuten

Oj, vilken kväll det blev igår. Vi åkte in med frugan till akuten, för hon hade ont i knät så pass att hon knappt kan stå på den alltså. Det är inget bra. Så var där halv åtta på kvällen kom inte hem föräns halv 1 på natten. Men hon har antagligen en minskskada, och det e inte alls bra. Så hon står på en väntelista och ska göra en anskopi eller vad det heter, en titthåls operation helt enkelt. Men så firade vi en fredags kväll. Men min far fick vara barnvakt åt grabben så slapp han vara med iallafall... Det hade väl varit lite väl jobbigt för honom....

Idag ska vi hämta ett hemmagym, det ska bli spännande. Sen ska vi köpa akvarie fiskar idag och handla lite mat.

Akvarie problem? Och blir vi hånade?

Japp, nu har jag städat akvariet, vi har fått lite problem med fiskarna där i. Dom dör lite en efter en, fattar inget typ, så jag tänkte, man ska kanske städa lite för det var nog ganska längesen sist. Får se vad som händer. Jag köpte någon sorts medicin till dom, men det verkade krånglig plus att jag e osäker på om dom har några infektioner faktiskt. Får se vad som händer nu, annars så blir det testa medicinen.

Imorgon är det fredag skönt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

På lördag ska jag och min far åka och köpa ett hemmagym, visst vi är inte färdiga med rummet än, men det priset på hemmagymmet var perfekt så det e bara att slå till! =)

Annars så har det inte hänt något nytt direkt... Man e förbannat trött hela tiden bara. Det går åt ganska mycket energi på jobbet med att vara central testare på hel tid vissa dagar. Man får stå och koncentera sig väldigt mycket.

Men den nya antipirat lagen är väl ett hån mot den individen tycker jag. Tycker inte att det e riktigt rätt att man ska kunna ge ut information om människor sådär på begäran från artister eller från bolag.

Banken.

Japp, nu var det klart med en massa grejor på banken idag, och lånet e fixat till bilen...

Annars har man varit mycket trött faktiskt. Skönt att sova sen!

Måndagen.

Japp, det var det måndag och den e snart även slut. Har jobbat och jobbat idag typ. Det e mycket att göra nu på jobbet.

Har tyvärr inte så mycket att säga faktiskt....

Kommer inte på något alls. Tråkigt....

Mycket.....

Trist....

Jaha....

Jaja, go natt på er iallafall... Får se om det blir något mera imorgon.... Då ska vi till banken och fixa lån och sånt!

Solsken idag!!!!!!!!!!!

Japp, idag var det riktigt skönt ute... Har burit ned ved idag, och fixat lite mera med hösten i trädgården. Det e skönt att få det gjort faktiskt... Så kan vintern komma och så... Det e inga problem med det...

Jag har även fått ett leverans datum för bilen, jag kommer inte ihåg om jag har skrivit något om det, men den 27 december så kommer den. Lite tajt mot nyåret.

Trött är jag nu iallafall. Ska snart bli klippt hoppas jag iallafall. För jag behöver klippa mig....

Sen spelade jag army of two för första gång den här helgen. Så jag kan säga att det verkligen e ett bra spel men väldigt svårt. Men häftigt att man kan få sådan kontroll över sin medhjälpare och så. Ett klockrent pang pang spel.

Min far var även här idag och åt middag.

Mer som har hänt???? Inte så mycket faktiskt....

Uppdaterar wow just nu

Japp, jag håller på med en massa uppdateringar till WoW just nu, får se vad jag gör sen med det... Om jag spelar eller inte. E bra sugen faktiskt....

Men sen e jag sugen på spela ps3:an lite med....

Annars har jag nyss spacklat i källaren och vattnat alla blommor....

Behöver göra lite mera i trädgården egentligen, men ingen lust att göra det själv precis....

Trött eller vad då????

Gudars vad trött jag är idag. Jag har i två dagar stått och testat central efter central, man blir bra trött, för man måste vara koncentrerad hela tiden.
Jag har även provkört en ford focus 08 idag, det var riktigt fröjd faktiskt. Sen fick jag leverans datumet med, den 27 december kommer den tydligen.

Sen har min fru ätstörningar nu förtiden och det e jobbigt, för det går ganska mycket energi till att vara orolig och så om det med..............

Inget upphetsande idag inte.

Nepp, har inte blivit direkt piggare idag heller. Trött som sjutton, måste tydligen vara höst deppen som kommer....

Har beställt little big planet till ps3:an och det skulle tydligen vara jätte billigt och så, men jag tror det e något lurt med det faktiskt.

Vill nästan gå och lägga mig faktiskt....

Jag löste mitt excel problem igår. Hoppas att det blir bra på jobbet med det, chefen såg aldrig på det idag. han hade nog inte tid.

Trött.... Och excel...

Jag har inget att skriva direkt idag, e bara trött och så. Har lite problem med en grej i excel, det e kanske någon som kan hjälpa mig med detta??

Jag vill att excel söker upp två likadana namn, eller artikelnr och utifrån dom använder celler som är i samma rad som dom och räknar samman dom till ett annan plats där samtidigt namnet och det uträknande står. Går detta tror ni?

Bilen Såld, verkligen?

Oj, det gick fortare än fort det. Har redan sålt bilen, så annonsen är borta. Jag har fått handpenningen, och han som ska ha bilen får den i december. Vad häftigt alltså...
 
Just nu sitter jag och försöker få fram lite hjälp till excel, ska göra en grej till jobbet där i som ska under lätta för oss när vi rapporterar in tid för oss.

Annars är allt bra med mig. Tyvärr är det väl så att min fru har nog gått och fått ätstörningar, och det e ju inte så värst kul alls.... =(

Blir ledsen för hennes skull och allt sånt. Det e jobbig tid framför oss helt enkelt.....

Bilen såld?

Jo, jag tror faktiskt jag har fått bilen såld, och även att jag kan ha den till dess jag får min nya bil.... Annars är allting bra. Skriver väl förhoppningsvis mera senare idag. Go morron på er....

Här ligger min bil annons, den försvinner ikväll...

ARG!!!!!!!!!!!! IRRETERAD

ARG SOM FAN ÄR JAG!!!!!!

Bil Köpet

Japp, så nu var den bestäld med mycket om och men så fick jag nog så som jag vill ha den. Den blev blå, Blazer heter färgen och är inte metallic, men det ordentlig klimatanläggning och så. Så är det någon som är intresserad av att köpa en Ford Focus -00 Svart metallic gått runt 11000 mil eller någon som vet någon så tipsa, och hör av er på kommentarer isåfall...

Annars har dagen varit bra, fått massage på jobbet igen. Skönt värre faktiskt. Betalar endast 50 kr per gång det e inte mycket de....

Banken(l)ånet

Japp, jag har varit på banken idag, och det var inga problem. Så imorgon ska det nog bli förhandlingar tänkte jag mig. Min far ska vara med så funkar det nog bra. Får se om man lyckas så som man vill med bil förhandlingen. Det blir en ny Ford Focus -08 chillmetalic har jag för mig det hette, med titanium paketet.


Annars har dagen varit lugn, varit på medarbetar samtal idag med min chef. Fick fram lite av mina åsikter m.m. Och fick lite svar, det var ganska skönt faktiskt. Det ser ljust ut för min del, har nog en bra framtid på mitt jobb om man sköter sina kort rätt och så.

Trött är jag iallafall.... Ska snart titta lite på tv. Go natt på er iallafall.

BIL TILL SALU!!!!!!!!!!!!

Jaha, jag måste ha blivit lurad på mitt förra bilköp, för min bil har tydligen minskat i värde mer än vad jag trodde.  Men jag ska kolla med banken om man kan ta ett lån så man kan köpa sig en ny bil, får se.
Annars idag fick man åka hem och hämta grabben på dagis vid nio. Dålig i magen var han. Inget vidare. Så frugan får stanna hemma imorgon och på onsdag om det blir så...

Det var väl allt för idag..... Har ju inte hänt så mycket.... Varit bara på bil firma och kollat lite priser och så. Och fått lite alternativ....

Ingen som vill köpa en ford focus 00 kombi.... HÖR AV ER!!!

Kalla Fakta. USLA SOCIALEN!

Ikväll såg jag på kalla fakta för det handlade om en grabb som blev tvångsomhände tagen enbart för han var överviktigt och hade dåliga betyg. Dom tyckte att hans mamma inte brydde sig om detta, även att hon hade försökt få råd sen han var åtta år tydligen. Han hamnade på ett familjehem till slut efter utredningar och sånt, där han blev värre behandlad än någonsin.  Detta är så jäkla fel, detta hände för 10 tal år sen, men att detta händer i dagens sverige, enbart för 3 år sen, det e inte klokt. Folk som anmäler mot socialen vet inte vad dom gör eller utsätter familjer för. Eller rättare sagt barnen. Det känns så fel.

Vi har faktiskt blivit anmälda en gång för barnmisshandel av en kompis till frugan. Där kom soss och ville göra läkar undersökningar och en massa utredningar. Men vi löste det och dom hittade inget, för vi skulle aldrig kunna misshandla våran son. Vi tror att den här kompisen var avundsjuk enbart för hon har en egen son som soss har tagit. Det sjukaste är att man kan inte lita på någon i världen, inte äns dom som man tror ska stå närmast.

Det måste skärpas i socialen och det måste vara mer känslor i arbeterna. Dom kan inte enbart gå efter deras bok eller vad dom nu har för nått!!!!!!!!!!


Bil köp???

Japp, jag går i bil bytar tankar, och då till en helt ny bil faktiskt. Funderar väldigt mycket på det. Ska åka och kolla lite i veckan som kommer har jag tänkt mig och be dom lägga en offert och räkna lite på grejorna. Få lite kostnads förslag.

Annars idag har vi installerat en shunt automatik och det gick väldigt bra. det såg väldigt svårt ut ibörjan iallafall, men det var det inte när vi hade läst i manualer och slagit våran huvud ihop min far och jag.

Så får se hur det blir om man nöjd med det. Det var en kostnad det som förhoppnings kan vara värt det.

Alex Schulman = IDIOT!

Ja denna person är nog det drygaste som finns tror jag allt. Jag tål inte honom varken på tv, radio eller på internet. Och nu har tydligen lyckats med ett av dom dummaste grejorna man kan göra. Lägga ut sina kreditkorts uppgifter över sin egna blogg. Folk måste vara riktigt glada som fick köpa en massa grejor på hans bekostnad. Man kan bara skratta åt det verkligen. Hur dum får man vara egentligen.

Jag testade Fifa 09 demot igår kväll. Och det var riktigt kul, tyvärr lite kort så man får inte riktigt den där känslan. Men det är nog ett köpe spel tror jag allt faktiskt.

Jag lämnade in bilen idag för att få bromsarna fixade för dom gnisslar och har sig. Tydligen har inte det riktigt gett med sig än. Får se hur det blir framåt veckan som kommer om jag får ringa igen och klaga på det. Ville ha en tyst gående bil så får man gnissel när man bromsar ingen höjdare.

Fifa 09

Japp, läste en recension om det spelet och det verkar vara något att ha verkligen. Om man skulle införskaffa det med då????

Jo, idag har det varit segt, har varit trött och inte ett dugg motiverad för att göra något alls... Imorgon ska jag, eller rättare sagt tror jag ha medarbetasamtal med våran chef. Ska bli spännande faktiskt.

Jag har nog inget mera att skriva om idag iallafall... Inte för tillfället iallafall...

Taliban Song

Hahahhahha. Surfade lite på Youtube så råkar man över denna gamla roliga låt! =)




Volbeat - Maybellene I Hofteholder

Något som mr D har gett mig. hyfsat bra låt. Tydligen danskar påstår han. Lyssna vettja.



Vilken trist dag.

Allt har varit så trist idag. Jobbet var inget vidare, testade 9 st likadana centraler idag. Ingen höjdare alls faktiskt. Sen e vädret grått och trist. Sen har det inte hänt något speciellt alls..

Trött är jag idag med... Så får se hur det blir om man somnar i soffan eller inte idag. Det e ju den där oskyldig dömd serien på tv4 idag, den är hyfsat bra faktiskt.

Men annars så har dagen varit som vanlig. Har skratt lite faktiskt, skojar och har oss på jobbet med personerna D och J.M idag. Trevlig värre alltså. D är för tokig ibland, han är så jäkla skön lirare alltså.



Det var ett väldans rabalder nere i malmö igår när det var fotboll. Förstår mig inte på folk som ska slåss och har sönder saker bara för att det e lite fotboll. Då är det inte sporten som är viktig precis och dom förstör för alla andra som tycker om sporten och kanske har det som ett nöje i livet att gå på en fotbolls match och inte behöva vara rädd för att bli slagen eller något annat skit som ska hända. Dom hade tydligen hoppat på en lokförare och stoppat in en smällare i dennes mun och tänt på. Vad fan har det med idrott att göra. Sådana ska inte få gå lösa alltså. Om dom promt måste slåss, så kan dom väl bli boxare och börja slå på varandra. Innan det går till överdrift, jag tycker annars att ett alternativ mot det kan vara att sluta ha åskådare på matcherna, men då försvinner tyvärr en del pengar för klubbarna och det, men det kan kanske bli en bättre sak utav det. Vem vet. Tänk och köra så en hel säsong. Fast det blir väl ännu mera när det blir tillåtet med publik igen. Vem vet.

RSS 2.0