Vilken trist dag.

Allt har varit så trist idag. Jobbet var inget vidare, testade 9 st likadana centraler idag. Ingen höjdare alls faktiskt. Sen e vädret grått och trist. Sen har det inte hänt något speciellt alls..

Trött är jag idag med... Så får se hur det blir om man somnar i soffan eller inte idag. Det e ju den där oskyldig dömd serien på tv4 idag, den är hyfsat bra faktiskt.

Men annars så har dagen varit som vanlig. Har skratt lite faktiskt, skojar och har oss på jobbet med personerna D och J.M idag. Trevlig värre alltså. D är för tokig ibland, han är så jäkla skön lirare alltså.



Det var ett väldans rabalder nere i malmö igår när det var fotboll. Förstår mig inte på folk som ska slåss och har sönder saker bara för att det e lite fotboll. Då är det inte sporten som är viktig precis och dom förstör för alla andra som tycker om sporten och kanske har det som ett nöje i livet att gå på en fotbolls match och inte behöva vara rädd för att bli slagen eller något annat skit som ska hända. Dom hade tydligen hoppat på en lokförare och stoppat in en smällare i dennes mun och tänt på. Vad fan har det med idrott att göra. Sådana ska inte få gå lösa alltså. Om dom promt måste slåss, så kan dom väl bli boxare och börja slå på varandra. Innan det går till överdrift, jag tycker annars att ett alternativ mot det kan vara att sluta ha åskådare på matcherna, men då försvinner tyvärr en del pengar för klubbarna och det, men det kan kanske bli en bättre sak utav det. Vem vet. Tänk och köra så en hel säsong. Fast det blir väl ännu mera när det blir tillåtet med publik igen. Vem vet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0