En dag kvar sen är detta året slut och förbi.

Japp. Imorgon är det året 2008 sista dag. Skönt värre kan man kanske tro. Får se vad som händer 2009, trodde att detta skulle vara året som det löste många problem för oss, tyvärr var det väl inte riktigt så.

Med denna lågkonjutur som har drabbat världen, sverige och oss. Så blir katja av med jobbet när janurari är slut. Typiskt.

Men idag har jag målat färdigt rummet mer eller mindre, har bara elementen kvar att måla en gång till sen e det nog slut finito och det ska bli så skönt! =)

Såg förut att bloggen är värd 4500 Kr inte dåligt för min lilla blogg faktiskt....

Jaja, gott slut på er alla där ute.

Söndagen i kort

Japp, idag har vi fått färdigt garageporten så att den funkar nu.. Så nu kan jag äntligen åka in med bilen i garaget. Skönt... Tyvärr så e det ganska mycket jobb kvar runt omkring med takgips och lite annat smått och gott...

Sen bar vi ned lite ved, och handlat lite i nässjö så jag har fått köra min nya bil! =)

Jag har även beställt tre nya ps3 spel, passar på när dom har gått ner i pris.

Fifa 09
Uncharted: Drakes fortune
Motorstorm Pacific Rift

Det blir nog bra... Om ett par dagar är det ett nytt år (2009) Inte klokt vad tiden går fort! =)

Japp, jag har nog inget mer att säga idag, inte nu iallafall...

En vanlig lördag.

Japp, idag var det en vanlig lördag. Betalat räkningarna idag. Inget vidare att göra av med så mycket pengar bara så där.

Sen har vi fixat typ färdigt porten, det e lite fin justeringar kvar nu. Motorn är uppe och den funkar faktiskt. COOLT!!

Trött är jag nu faktiskt. Hållt på hela dagen med porten typ...

God Jul? Och God Fortsättning!

Japp, nu har det gått ett antal dagar sen jag skrev här. Har faktiskt inte hunnit att stanna vid datorn någon längre stund. Har haft mycket att göra under den första veckan ledig. Jag och min far har byggt upp en garageport, tyvärr e vi inte färdiga med den än, för vi har lite små pill kvar, för det tog längre tid än beräknat för vi var tvungna att bygga om innetaket i garaget lagom kul märkte vi. Sen har jag hämtat min nya bil den 23:e, så det blev en jätte fin julklapp till mig själv! Sen har det nu varit jul i tre dagar också. Kul, för min bror och hela hans familj kom ner från åkersberga för att fira med oss. Det var toppen. Så dom åkte hem idag. Även min far åkte hem för 15 minuter sedan. Så nu är man bra trött. Man har hållit igång hela tiden fullt ös medvetslös vettu.

Imorgon funderas det på att bli en slappar dag, känns så faktiskt. Kan bli riktigt gosigt med det. jag har ju minst 1½ vecka ledigt kvar iallafall. Skönt. Måste fixa ordning garaget så jag kan få in min nya bil och sen måla färdigt rummet i källaren. det e väl tanken som ska göras här hemma nu.

Så GOD FORTSÄTTNING på er alla där ute i etern!

Julfest....

Japp igår kväll var det julfest. Det var en liten jobbig tillställning för vi fick åka med buss i 1½ timme för komma fram och likadant tillbaka då. Så man var inte hemma föräns vid 1 snåret typ och direkt i säng för att sova. Man skulle liksom jobba idag samma tid som vanligt.

Men på festen var det underhållning av två mans bandet vauduville, tror dom stavar det så iallafall, dom körde med en massa lekar m.m. Sen i slutet blev det dans, jag bjöd upp en ganska söt tjej 21 år gammal. Vi dansade ett tag, det var trevligt. Det blev lite dansande iallafall, sen mot slutet så dansade jag med mina arbetskamrater, måste ju svänga om lite ju.

Maten var god och så. Tyvärr var väl musik inte i min sak, mycket 60-tal först under showen då. Men sen under dansen var det mest gamla klassiker som alltid körs på sådana där tillställningar.

Men nu är man iallafall jul ledig i 2½ vecka! Vad skönt, lite mera än en halv semester. Toppen alltså!

Vanlig dag idag.

Så där ja, idag behövde jag inte jobba över skönt!! Och idag har jag sålt min bil eller så. Jag har den inte längre iallafall, fick låna en C-MAX ford alltså på nybergsbil i nässjö. Snällt av dom. Får min bil den 22-23 antagligen annars så blir det på mellandagarna.

Trött idag. Ska duscha lite sen. Hinner inte med det imorgon innan julfesten i gnosjö, ska åka vid 1400 hem alltså då för att ta bussen in till stan som vi ska åka med då, den går här ifrån bodafors.

Långa arbetsdagar.

Japp, det har blivit två långa arbetsdagar nu. Igår jobbade jag över två timmar och idag fyra timmar.. Inte klokt alltså. Och så blir det kanske imorgon me. Men jag hoppas inte det... E bra trött nu... GONATT!!

Lördagen - Söndag.

Japp, det blir lite konstigt men så här blir det nu. Får berätta lite i taget liksom... Igår alltså. Så åkte vi in och handlade lite mat för helgen m.m.
Jag målade även lite grann så att nu e det bara en gång kvar att måla och alla element och sånt ska vitmålas med förresten ju. Det tog nästan halva dagen att måla allt där inne. Men jag märkte också att färgen kommer inte att räcka till en strykning till så jag behöver minst 2 L till så det måste jag fixa imorgon... Vi bakade även lite pepparkakor.... Och tittade på Horton, en tecknad film som är riktigt rolig.



Idag har jag städat ur bilen för jag ska ju sälja den i veckan så. Annars idag har jag inte gjort så jätte mycket sådant, lagat mat, pusslat ihop ett pepparkakshus och kollat genom garaget på hur vi ska lösa vårat bygg problem sen. Jag vet inte om jag hinner med allt som finns att göras innan jul egentligen. Jag vill ha rummet färdigt, ved ska bäras ner, garageporten ska upp (om den kommer denna vecka) och jag kommer troligen jobba över denna vecka och vi ska på jul fest på torsdag som jag inte alls är speciellt sugen på egentligen.
Och snart ska jag bada grabben med och ta själv en dusch och så....

Det ringde en telefonförsäljare till mig som sa att han inte villje sälja något?!?!?! Märkligt va, det var från matrix heter dom, dom säljer rakhyvlar som är riktigt dåliga. Han sa att han bjöd på en ny och allt sånt. Men man måste säga ifrån att man inte vill ha fler blad om nu inte var nöjd då. Så är inte det att sälja något eller? Plus att jag sa att jag inte var intresserad och så, han frågade först varför och jag sa varför för att jag inte var nöjd sist, och ville inte prova igen, och han sa bara vad kan hända om jag provade igen, men då var jag bestämd och sa nej jag är inte intresserad, och då slängde han på luren inte klokt egentligen. Han var ingen bra telefon försäljare! Tips köp inte från Matrix med rakhyvlar dom är inte bra!

Fredagens julfest.

Sorry, det blev lite mycket att göra igår så jag glömde av allt. Jo vi hade en liten jula fest i fredags med jobbet. Det var riktigt trevligt och så. Satt och åt en massa god mat. Sen fick MR D råka ut för lite diskplockning och sådant. Sen satt vi och pratade lite med varandra och så. Vi fick ta med oss reskeptive om man ville och alla gjorde nästan det, fast inte jag för frugan hade ju operaterat sig på dagen där så.

Sen kom det en lek som jag tyckte var lite sådär rolig, för jag tyckte att stämningen försvann lite. Man skulle få en lapp klistrad i pannan där det stod ett namn sen skulle man fråga varandra om vad man är för nått... Först skulle vi göra det över helagruppen och det hade tagit hela kvällen, tyckte det var en liten party killer faktiskt för vi var nog lite för många. Sen kom vi på att vi gör det i mindre grupper. Så då gick det snabbare. Men ändå en party killer...

PARTY KILLER!!!!!!!!!!!! =)

Det var väl fredagskvällen i det stora hela iallafall...


Jul fest.

Japp, vi hade en liten jul fest på jobbet igår kväll.... Här kommer lite bilder på MR D. Han blev lite utsatt för han ska gifta sig nästa vecka.




                                                                                                                                         

              

Jag berättar mer sen. Ska åka och handla nu ser ni.

Rådjur på vägen?

Rådjur på vägen imorse var det. och det var riktigt nära att gå illa med faktiskt... Det handlar om cm ifrån träff alltså.
Annars har man varit på jobbet idag som vanligt, skönt. Jobbar bara imorgon me sen e jag ledig tre dagar skönt.

Kommer troligen att få min bil den 22-23, försäljaren ringde idag och berättade detta. Så från och med torsdag kommer jag troligen bli av med min bil också. Skönt... Då e allt klappat och klart.

Har ju också beställt en garageport ju, får se när den kommer... Måste få den innan jul tycker jag så man kan få upp den.

Japp.... Det var nog allt idag... =)

Ha de gött...

God kväll...

Tjena. Grabben mår mycket bättre fast trött.. .han sover i soffan lite nu ska snart väcka honom tänkte jag...

Jag har märkt att jag nog fan inga vänner alls längre... Man märker det när man är hemma. För det e ingen som hör av sig någon gång egentligen. Ingen som frågar om han/hon kan komma förbi en sväng eller om jag ska komma en sväng.
Jag har beställt en garageport iallafall med elektrisk öppnare! =) Häftigt!

Idag har jag fått lite gjort faktiskt. Jag har målat en andra gång med den gröna färgen marsipan, så nu är det färdigt. Börja med gula nu bara och göra det två gånger. Det kommer ta längre tid för det första är det så att det är mera som ska målas med den färgen så. Sen har jag tvättat tre maskiner tvätt också... WOW!!

Spelat lite littlebigplanet me.

Vi kommer troligen få bygga om garaget lite för att få in porten men va fan, det löser vi väl... Hoppas att jag får den till helgen... HOPPAS HOPPAS!!!

Måste även få tag i min köpare av bilen så vi kommer framtill hur vi ska lösa allt....


Hemma tisdag.

Japp, det fick bli hemma idag. Grabben är sjuk. Han blev det i natt så jag har varit typ vaken sen klockan halv 3 i natt sovit ett par timmar på morgon men inte mer. imorgon ska man jobba iallafall... Så typiskt att han skulle bli sjuk nu...

Men så e det... Får se vad jag får gjort idag. Tvättar lite iallafall...

Tips från MR D



haha Björn Gustavsson driver med WoW

S + MP + V = SANT

Japp... Nu så. Nu har dom äntligen enats dom tre partierna. Och där igenom får vi ett riktigt bra alternativ mot borgar alliansen till valet 2010. Här är ett litet klipp på partiledarna och språkrören tillsammans pratar om deras nya allians.





Rösta rätt valet 2010!!!

Remmalag

Japp, det åkte grabben och frugan idag. Häst och vagn alltså. Fick en bild på dom med min nya mobil. Bilden blev riktigt bra faktiskt. Ingen dålig kamera i den. men det e ju 5.0 megapixel i den med så....



Grabben gör sitt vanliga flin sen äter han en klubba som vi köpte i ett marknadsstånd på torget. Vi åt även chokladmunkar. Det e gott det. Så nu har jag fuskat idag ordentligt med.... :'(

Garage Porten gick sönder...

Japp, idag när vi skulle åka in till den stora staden nässjö, så gick våran garage port sönder. Så nu kan jag inte köra in bilen i garaget, måste bara ha en ny port. För jag kan inte öppna den eller stänga den mer än vad jag har fått den stängd nu. Inte klokt alltså. Blir så förbannad för en garageport kostar lite pengar faktiskt. Tyvärr.... Men jag får väl kolla runt och så, vill ju ha till gång till garaget....

Annars idag har vi varit på eksjö julmarknad. Det var lite små trevligt. Det var kallt fast ingen snö tyvärr. Mycket folk var det med.
Denna vecka är det bara 4 arbetsdagar för mig. För på fredag opereras min fru sitt knä och jag är ledig tackvare det. För hon behöver lite skjuts och så. Grabben ska faktiskt få vara på dagis för vi har pratat med en dagis fröken där om det och det gick bra. Skönt.... För jag tror inte att det hade varit så kul för honom att vara på sjukhuset medans vi väntar på att katja ska få komma in och så.

Trött är jag. Och arg för det där med garaget. Jag håller på att lägga in en massa musik på mobilen. Men jag vet inte vad man ska ha för låtar bara... Några tips om nya skivor eller nått??

Ny mobil telefon och julklappsköp.

Japp, vi har idag varit iväg och köpt julklappar och även har vi förlängt våra mobilabonnemang hos 3 och då byter man telefon samtidigt.  Min nya är en sony-ericsson walkman W902. Skit cool, med 8 gig i minne så det går in en massa låtar! =)

Vi fick en hel del köpt till grabben idag med, så julklapparna är så gott som köpta redan  så skönt.

HELG!! Musik snack.

Japp, nu e det helg. Vad skönt. Imorgon ska vi köpa julklappar och vara barnlediga till söndag är det tänkt. Skönt värre... Ska försöka måla lite me, för vi har köpt färg... Bra va!

Veckan har faktiskt varit bra. Lite mycket att göra bara... Annars är det lungt.

Nästa fredag är det julbord hos oss och frugan ska operera sig i knät så vi får se vad som händer den kvällen, jag e total ledig iallafall..

Så nu sitter jag och lyssnar på miley cyrus 7 things, bra låt alltså. Hon har sån skön röst i den låten....

Hoppas att man håller sig vaken framför tvn ikväll för man somnar typ varannan kväll så då bör denna kväll vara fri från sånt, för jag somnade igår även att jag stretade emot så mycket jag bara kunde....

En annan låt som är bra är Britney spears Circus. Hon är riktigt snygg igen faktiskt inte klokt vad en människa kan göra förändringar så som hon. Under hennes skit period så såg hon ju inte klok ut, men nu har hon skärpt till sig och ser ut som den britney man såg förut och så. Sexig som as är hon... Hon skulle ha en vanlig kille som en annan som pojkvän! =)
Nä, jag e ju gift, och jag skulle nog aldrig klara av den cirkusen som är runt henne... Alla fotografer överallt.

Jag kan ju passa på att säga grattis i efterskott till britney som fyllde 27 den andra december.

Men Miley ser ju inte heller så tokig ut. Lite ung är hon bara men va fan, hon ser fin ut!
Sen har hon verkligen bra låtar.

Ikväll är det idol, jag hoppas att alice åker ikväll för det ska vara robin och kevin kvar till finalen, för alice är inte så duktigt som dom två, och jag tycker att kevin ska vinna hela rubbet....



onsdags trött?!?!

Japp. Trött idag. Kan kanske bero på att man inte fick en promenad igår, vet ej, eller så e det för man vet att det e bara två veckor kvar till ledighet. Vi får se helt enkelt imorgon. Jag har varit ute på en raskpromenad med hunden på ca 25-30 min. Skönt, fast det snöar riktigt mycket nu faktiskt... Kanske kan bli en vit fin jul i år.... Hoppas på det!

Idag tog jag upp saken med min chef faktiskt, och jag behöver inte bryr mig vad som hände sa han iallafall. Skönt att höra....

Annars är allt lungt. Glad och hyfsat positiv faktiskt. Bara att man e lite trött är det ända. har testat centraler hela dagen idag, fick iväg några och så, plus att jag komplenterar några med lite saker, som även behövs göras om för det funkade inte så som det var ritat på ritningen, så det tar lite tid. Jobbiga är att man ska helt ställa om tankarna på hur det ska vara från det som man har kopplat det som då. Men jag löste det. Plus att jag har koll på dom flesta vad dom gör och så vidare. Imorgon ska vi ha central möte får se vad som sägs där.

Jag är rättså sugen på att få min nya bil faktiskt... Den kommer troligtvis i års skiftet. Så jag ska bli av med min bil den 19 december. Vi får disuktera det nästa vecka min köpare och jag.
Min nya bil:


Frisören

Japp, vi har varit hos frisören med grabben. Tyvärr så var det fel frisör som var inbokad egentligen, men han som grabben enbart vill gå hos ställde upp och hoppade emellan. Det e inte dåligt alltså... Annars blir det panik, gråt och skrik under hela tiden. det blev inget idag. Jätte bra faktiskt..

Annars rullar det på som vanligt. datumet för frugans operation börjar närma sig med stormsteg. Skönt för henne så att hon kommer att bli bra i knät igen förhoppnings vis...

Imorgon ska vi köpa färg har jag tänkt mig. Så vi kan börja måla snart.... Vill sätta igång med det.... Måste tyvärr skära upp lite här och var och få i lite lim, det har lossnat på några små ställen. Ska göra det imorgon med tänkte jag....

Go natt på er alla där ute i etern! =)

RSS 2.0