spackla

Det har jag gjort nu, spacklat på väggen vi har satt upp. Tyvärr var jag lite klantig innan och skulle fixa med en bygglampa, det var ju sån däringa halogen lampa till den, satte i den, men jag tog den med min fingrar bara och den funkade typ i 5 min, sen var den död. Kul, får köpa ny lampa sen idag.

Men jag kan inte göra nått riktigt än i rummet, vill ju inte börja tvätta väggarna med målar tvätt innan jag har slipat ner spacklet, för det blir så dammigt. Får se om jag kanske kan slipa ikväll. eller om jag ska klippa gräset ikväll.

Ska snart åka iväg och hämta frun i huset. det är lite mera än 2 timmar till dess. Det går ju ganska snabbt faktiskt ju..

Vilken skit alltså.

Hmm.. Idag var det verkligen inget att se på tvn på kvällen. Repriser och massa skit program. Skratt retande faktiskt.

Får väl se hur man beter sig nu på kvällen. Brukar titta på MASH på kvällarna det går två avsnitt på två olika kanaler. Med ca: 15 min mellan rum, klockrent. Det är en bra gammal serie det som håller än tycker jag.

Hörde att det kommer att läggas ner fler bensinstationer runtom i sverige och våran regering gör inget åt detta och vill inte heller. Dom små orter som behöver stationerna kommer att få problem. Dom förstår nog inte hur det ser ut i landet och på landsbygden, för dom kommer ju inte där ifrån. Dom är ju stadsbor dom flesta iallafall. Sen att dom vill att man ska sloppa monopolet på Apoteket med, då blir det kul. Små Apoteken så som det finns här i bodafors, det lär nog få läggas ner för det e ju ingen vinst i det, kan jag knappast tro faktiskt. Och priserna lär väl knappast bli lägre. Alla tänker ju likadant att man vill tjäna mera pengar, så e det att leva idag. En sparad krona är en tjänad krona!

Nu var allt klart för idag.

Japp. Nu blir det nog kväller för min del. Har man jobbat i tre timmar och så. Vi har även köpt lite färg en madrass och lite annat smått och gott.. Gjort av med lite pengar helt enkelt!

Varmt är det idag iallafall. Det går inte att undgå.

Imorgon blir det mera jobb, fast då hemma på rummet.

Jobb på semestern?

Japp, det e vad jag ska göra idag. Jag ska hoppa in och jobba ett par timmar på semestern. Men det är så faktiskt att jag har valt det själv att vara tillgänglig om det behövs och det gjorde det visst.

Annars så har det inte hänt så mycket sen sist.

Sovit, ska snart göra frukost och göra grabben och mig i ordning så vi kan åka iväg till mitt jobb. Han får liksom följa med.

Hej svejs

Japp, nu har vi varit och hämtat frugan och handlat lite...

Nu har även den andra annonsen kommit in.

Klicka här för att se den!

Ska snart laga lite mat med... Gött.... Får se om jag börjar att spackla lite ikväll... För imorgon försvinner en hel del tid på att jobba på jobbet...

Oj vad dåligt av mig.

Jag skriver inte mycket i bloggen nu för tiden. Dåligt av mig...

Idag har jag rensat ur rummet vi har byggt ska göra lite till men fick lite andra saker emellan.
Vi har lagt in några annonser på blocket.

http://www.blocket.se/vi/17322502.htm?ca=17_s
http://www.blocket.se/vi/17321712.htm?ca=17_s

Det ska bli en annons till men den är inte upplagd än. Kolla in dom vetja, och tipsa alla! =)

Nu ska vi göra iordning oss för att åka och hämta Katja, och handla lite m.m.

Imorgon mitt på dagen ska jag jobba lite... Testa några centraler som måste gå den här veckan.

Åskar

Oj, vad det har åskat nu den senaste stunden. Riktigt ordentliga knallar.

Japp, nu är väggen uppsatt och när det handlig av färg som gäller och sånt. Det ska bli kul, ska tömma ut det nya rummet med. För vi byggde in alla grejor då.

Annars har inte gjort så mycket mera. Det gick åt nästan hela dagen till rummet...

En tidig morgon

Hej. Idag kunde jag inte sova längre. Har altan dörren öppen på nätterna nu för det är så varmt. Så vaknar man av att det öser ner regn. Och inte kan man sova då heller. Och samtidigt säger grabben att han vill titta på tv lite. Så kan det vara.
Idag ska vi nog bygga färdigt väggen sen ska jag se hur det blir med målning och sånt där inne. Får se lite.

Har bränt mina axlar och ben igår när vi var ute och badade. Som vanligt när jag är ute i solen så ska jag bränna mig...

Japp, när är man inne på den tredje veckan av semestern, vad tiden går fort alltså.

Badat

Badat har vi gjort idag. Vi började först att bygga lite på väggen, men vi hade sagt att vi skulle bada idag, och det gjorde vi sen. Vi byggde ett par timmar och sen badade vi ett par timmar. Det var lite kallt i vattnet i början men efter ett tag så var det skönt.

Lekte med grabben i vattnet liksom. Det var kul. Jag skäms över en sak iallafall, jag kan inte simma alltså. Det är så bara, kommer nog aldrig lära mig. Är liksom en aning rädd för vatten.....

Det är riktigt varmt ute nu... Usch.... Nästan 30 grader..


Oj blev klockan så mycket.

Japp, idag har vi haft det roligt. Vi åkte iväg till en badstrand med cafe som vi fikade på, och grabben fick bada lite. Där var vi några timmar. Sen åkte vi hem, bjöd med min far på grillkväll. Så vi har grillat, druckit massa gott, och pratat och suttit på altanen hela kvällen. Så jäkla gött. Det är lite svalt ute nu men inte ett dugg kallt. Bara skönt. Imorgon ska vi börja bygga på väggen men först så måste vi börja rensa undan lite grejor som kommer att stå ivägen för bygget.

Go natt på er alla där ute i etern.

Fint

Det ser ut som att det blir en fin och varm dag idag med. Vad som händer idag? Bra fråga på riktigt. Vet ej faktiskt. Får se lite... Har faktiskt lite ont i högra axeln idag. Hade inte ont igår, kan kanske vara från igår. Det blev en hel del lyftande och bärande då. 

God morgon på er där ute i ETERN! 

Glömde visst

Oj då. Glömde tydligen skriva lite blogg idag. I mitt försvar, så har jag inte direkt varit hemma idag. Har faktiskt rensat ut det där förrådet och så. Sen handlat mat m.m. Så kom nog inte hem för att vara hemma föräns efter halv 7 ikväll...

Det var inte fullt så mycket att köra iväg med till tippen, tre lass åkte på soptippen.

Vi har även köpt byggmatriell så att vi kan bygga våran fina vägg. Måste även sen dra om lite el i källaren antagligen, för lamporna i taket funkar inte riktigt som dom ska, eller så är det bara fel kopplat får kolla det.

Gonatt på er alla där ute i etern.

VARMT!

Ja, nu kan man väl ändå inte klaga. Jo det kan man, om man heter Dennis som jag gör. Jag är inte riktigt förtjust i värme på detta vis. Klarar inte vara ute eller direkt göra nått ute när det är så här varmt. Tål inte det riktigt. Mår inte riktigt bra av det. Trist men sant.

Men visst det är skönt att det är varmt och soligt ute, men ibland måste man få kyla ner sig själv lite. Och då går jag ner i källaren och sätter man framför datorn, eller tvn en stund. Skönt!

Annars har inte gjort så värst mycket idag. Slappat typ. Tvättat en maskin tvätt iallafall. Och hängt ut den. Det luktar så gått ny tvättad tvätt som har fått torkat ute.

Ikväll får se vad som händer, har för mig att det var en bra film ikväll. undra om det inte var den sista samurajen.

Jaja, god kväll på er alla där ute i etern.

Oj vad gött

Ja oj vad gott man sov i dag. Sov till 10 min över nio. Det du. Det brukar inte jag göra. Men så jäkla gott. Vi ska ut och gå snart en sväng, upp till affären och så. Imorgon är det löning, och det innebär mer pengar! =)

Ska även tömma förrådet imorgon, handla byggvirke och mat. 

Hmm. Får se vad som händer idag. Vi åt frukost ute på altanen, skönt som fan ute.

Förrådet

Det var inte fullt så mycket saker där som jag trodde faktiskt och det var mer än vad jag trodde som vi inte kunde sälja. Så det går väl jämt ut då kanske. Men några saker går ju alltid att sälja iallafall. Får se om någon vill ha dessa sen.

Visst det är jätte fint väder. Men fan vad trist man kan ha för de. Är så jäkla trött på att inte ha något att göra hela tiden. Så det var skönt att komma iväg lite idag och göra nått. Och på fredag då jäkla det att börja röja, för då ska allt bort. Vi ska även då köpa lite byggmatriel så vi kan bygga ett rum till här hemma.

Japp, så det kommer att bli en blocket annons av det sen.

God Onsdag

Hejsan på er alla där ute i svängen.

Idag ska vi rensa ut ett fint förråd. Eller fint och fint är väl inte rätta ordet. Men ett förråd är det iallafall. Som vi har hyrt in oss på för flera år sen. Vi har helt glömt av vad som står där.

Annars är allt som vanligt, trist och så.

Tisdag Kväll

Jaha, gjort idag då? Inte mycket mera faktiskt. Min far har varit här en stund och vi umgicks satt ute och hade det skönt tills ovädret kom, massa regn och en hel del åska med. Och imorgon blir det av med förrådet, då ska vi börja att sortera ut vad som ska slängas, sparas och säljas.

Jag och grabben har varit i nässjö och handlat ikväll, lite såna där grejor man behöver liksom.
Känns hyfsat bra i rygg,nacke nu faktiskt, lite öm efter den hårda behandligen man fick. Men det kan jag rekommendera om ni får ont i kroppen, så gå till en kiropraktor. Han ser direkt och fixar.

Allsången ikväll, tyckte jag var lite så där faktiskt, inget som är så där jätte bra längre.

Jag har så jäkla trist på min semester, händer ta mej fan ingeting. Visst ska bygga ett rum snart, förhoppnings vis i helgen. Får se hur det blir med det.

Oj vad ont.

Nu har jag varit hos kiropraktorn. Fan vad ont det gjorde. Han knäckte ut ryggen och nacken lite. Och masserade och tryckte. Och det gjorde så ont att jag kunde typ slagit till honom. Men va fan vad det blev bättre. Så man får se om det blir något mera utav det här. skulle höra av mig ifall jag hade lite känningar snart igen.

Har även varit hos min far en stund. Hälsade på honom. Han kommer även ut hit idag en sväng. E så skönt att komma iväg lite bara liksom. Vill inte bara vara hemma hela tiden.

Vilken vacker kväll.

Oj, vilket väder det har varit idag. Varmt och skönt, och nog har man fått lite färg på kroppen idag. Men det e som vanligt, jag blir väl bara röd, och sen försvinner det. Ha härligt med att sola sig! =)

Lagat lite mat, varit ute en stund igen, somnade nästan i solstolen, då var jag bara tvungen att gå därifrån så att man inte skulle somna, det var så skönt ute. Det är en vacker sommar kväll, lite sval just nu kanske, men det ska ju bli bättre mot slutet av veckan! =)

Imorgon ska man iväg till kiropraktorn. Lite nervös. Blir alltid det inför sånt som är nytt och så.

Läste nyss att det var inte lisebergs fel att rainbow störtade ibacken, utan tillverkarna. Hmm... Trist... Den var ju en rolig åktur tyckte jag. Inte så läskig. Dit är inte ofta man åker, mycket beror på att frugan inte åker så mycket, då e det inget som lockar, e ju inget kul att åka själv.

Hoppas att ni alla har haft en bra måndag!

Solen, äntligen

Japp, nu har äntligen solen tittat fram på semestern, och det har varit riktigt skönt idag. Suttit och solat magen lite! =) Och frugan klippte gräset och jag kantklippte. Men nu har hon åkt till sitt jobb och man är själv hemma med pojken.
Imorgon ska jag till kiropraktorn. Ska bli skönt att få se vad som är felet på ryggen.

Och snart ska jag elda en panna, och nu tycker ni säkert att jag är jätte konstig att elda en panna mitt i sommaren, men vi behöver det för att få varmvatten, vill liksom duscha idag. Svettas aset.

Annars så har det inte hänt så mycket mera idag. än iallafall...

Trist??

Nehe. Gjorde inte så mycket igår. Hade jäkligt trist iallafall. Det regnade en del och så, men blev uppehåll mot kvällen, så jag gick ut med vovven i nästan 45 min eller nått i en rask promenad. Önskar att jag har inte kände så här, uttråkad. Det e jobbigt. Som idag, vet inte alls vad man ska göra. Jag vill bara göra nått. Kanske träffa lite kompisar, fast det går ju inte så bra, inga kompisar att umgås med typ.

Solen skiner nu på morgonen iallafall, dom påstår att det kommer ett högtryck, då kan ju iallafall vara ut isåfall...

Åtblick

Oj, vad kul det var igår på Kolmården. Alla djuren och det. Grabben som sagt älskar ju djur och när vi kom fram till barnens lantgård, så får man gå in och klappa getter, får och så. Det var där grabben fastnade, vi var nog där i en halvtimme först. Sen gick vi och åt, gick vidare genom tiger world, där det var riktigt häftigt att se alla tigrar. Och där efter till marine world och delfinariet. Och såg på showen som Marcoolio har varit med om och gjort. Häftigt värre att man kan lära delfiner massa grejor. Sen gick vi tillbaka mot ut gången för det blir ju så, så vill grabben klappa lite djur igen. och då gick vi dit, och var säkert där i 45 minuter till. Han älskar verkligen djur. Men att få se hans ögon och minspel när han såg delfinerna det riktigt värmde i kroppen på mig när man ser sin son så. Svårt att beskriva känslan. Vi fick en bra bild på en björn när vi gick tillbaka, titta




Vi var nästan borta i hela 12 timmar igår. Det tar ju en stund att åka dit och så.

Annars god morgon på er!

Tillbaka från kolmården

Gud vilken trevlig dag det har varit. Massor utav djur, och så. Vi var och tittade på delfinerna. Vad roligt det är alltså. Grabben bara älskade det.

Ni får mer detaljer imorgon, Orkar inte skriva mer, är trött....

Har varit ute med hunden och lekt med honom lite så han fick springa av sig, det tog mina sista krafter...............

Go natt iallafall

Kolmården

Japp, nu ska vi åka till Kolmården. Och förhoppnings vis så håller vädret i sig och inga skurar kommer. Det ska bli kul.

grabben har längtat och tjatat om det länge nu. Så idag är han ivrig.

Annars så har natten varit skön, sovit hyfsat gott faktiskt.

oj, vad ser jag nu

Ojsan såg att det har blivit något knepigt med mitt förra inlägg. Konstigt. Gjort idag? Hmm, plockat ordning i tvätten lite, städat köket lite grann. Spelat dator igen och även lite singstar. Haft besök av min far. Som vanligt! =)

Håller just nu på lagar mat, kycklingklubbor i ugn och ris till det. Gott. Frugan är på väg hem och kommer väl snart. Svälter ihjäl snart.

Regnat en del idag. Inget vidare alls. Men nu skiner solen. Lagom till kvällen. Hoppas att det inte blir så mycket regn imorgon, för imorgon ska vi åka till kolmården och titta på alla fina djuren!

Hej hopp...

Hejsan alla ...

Hejsan alla glad och goa människor.

Vädret här är toppen, om man gillar regn och åter regn. Så bra semesterväder så det e inte klokt. Och kallt är det med. Bara 13-14 grader ute. USCH! Vad som händer idag då? Bra fråga. Har iallafall badat grabben så han är ren och fin och luktar gott...

Kollade på smhis sida för norrköping imorgon där kolmården ligger. Och det verkar bli en bra dag, lite skurar på förmiddagen och sen uppehåll... Så vi kommer antagligen åka dit imorgon. Ser framemot det faktiskt. Skönt att se lite annat.

Får se vad som händer idag. Behövde inte åka och handla frugan gör det efter jobbet med en av sina arbetskollegor som hon får skjuts av.

Men snart har första veckan seme

Hells Kitchen

Japp, idag var vi åt hos min far. Inte riktigt Hells Kitchen. Men såg det på tv. Det är riktigt bra...
Är lite små trött nu. Mest trött över att ha ont i ryggen. Men va fan det är tills tisdag som jag kan få lite hjälp för det. Får hoppas att det går och fixa.

Spelade lite Anno 1701 förut. Trevligt spel faktiskt. Där man ska bygga upp en cilivation på en ö. Och sprida sig lite och så. Testa det. Snygg grafik e det med.

Gjort idag annars då? Inte mycket. Jag och frugan stekte till lite hamburgare och gjorde lite pommes förut, var hungriga. Åt tidigare än vanligt idag liksom....

Göra imorgon då? Vet ej, gå upp till affären och handla lite med grabben har vi sagt iallafall.. Städa lite kanske. Får se vad som faller en in.

Kolmården på lördag? Vädret bestämmer!

Mitt på dagen

Mitt på dagen, och snart hämta frugan! =)

Har inte gjort så mycket idag. Det regnar lite då och då, hade annars tänkt att ta en promenad med grabben och hunden, men inget kul att gå en promenad med grabben i regn, när han redan är lite förkylder.

Ska äta middag hos min far idag...

kiropraktorn

Japp, nu har jag ringt kiropraktorn, fick tid, fast inte denna vecka. På tisdag nästa vecka klockan 9 ska jag vara där. Det blir bra, förutom att det e ett tag dit, och mycket smärta till dess helt enkelt. Men vad ska man göra.

Fick höra igår att en bekant hade blivit misshandlad. Vilken jävla typ som hade slagit nere henne alltså.
Blir så arg när man får höra sånt!

Japp, snart bara en vecka kvar till löning. Kul... I helgen blir det kanske en resa till kolmården så det så. Hoppas att vädret inte blir allt för jävligt för då går det inte att åka ju.

God Morgon på er alla

Anaconda

Den du, såg ni filmen på tv6 som slutade nyligen, anaconda filmen. Med alla stora ormar! Den var iallafall bättre än hajen 3 som var igår. Gjort ikväll annars då?

Jo jag spelade faktiskt lite data, Anno 1701 heter spelet för er som undrar.

tittat på tv och sen har jag inte gjort så mycket annat, ska väl lägga mig snart tänkte jag. Så go natt på er.

Kiropraktor/Spel

Japp, det ska jag ringa imorgon. Klarar inte av smärtan mer. För det blir bara värre och värre med tiden nu. Får panik nästan ibland av att det gör ont. Inget kul alls.

Nu så har man mat i magen och så. Vill göra något med vet ej vad. Kanske spela nått men likadant där, Men vet ej vad. Finns inga direkta roliga spel längre.

Spelade WoW vädligt mycket förut, men det blev tråkigt med tiden. Kom till lvl 70 iallafall. Sen var det dax att skaffa alla pvp gears och där tyckte jag det blev för mycket utav det roliga och la av. Det tog för lång tid. Men jag tycker det inte är dåligt iallafall att man har lvl:at upp en gubbe sjävl till lvl 70, det tog några år. Fast det var ju inte direkt intensivt spelat. Man spelade lite när man hade lust och ibland höll man upp i 6 månader eller nått och så började man igen.
Har även spelat lite Pirates of the burning sea. Lite si och så där spel faktiskt. Vet inte vad man ska säga om det. Lite för en formigt. Och tar en lite tid det med. Men ska ju komma ett spel nästa sommar som heter Mortal Online. Det verkar väldigt coolt. Lite mera frihet i det spelet tydligen. Måste iallafall testas när det kommer.

Får se vad som händer ikväll...

Renast färdigt

Så. När är landet färdigt rensat för den här gången. Tackvare min far som kom och hjälpte mig. Han har ju ändå inget för sig på dagarna så han ville mer än gärna hjälpa till. Tyvärr så är min rygg nog ännu värre idag. Får nog ringa vårdcentralen imorgon och se vad man ska göra. Det funkar inte med värktabletter eller nått sånt. Får kanske gå till en kiropraktor.

Nehe nu ska jag väcka grabben och klä på han. Vi ska åka hämta frugan på hennes jobb. handla lite limpa är det vi behöver just nu ialalfall... Så vi får i oss lite frukost imorgon.

Over and OUT!

Japp Nu är det onsdag

Jaha, nu var det onsdag. Vet inte vad man ska göra idag... Skulle va skönt att slappa lite. Men jag fick igång min gamla dator innan nu ska man bara skaffa en mus. Kollar lite olika spel på internet just nu. Ska sen sätt upp datorn mot tvn, så man kan använda den lite som en film server. Så man slipper bränna ut dom.

Såg att allsången fick lite kritik igår efter kina skämten. Helt otroligt hur man kan skämta om sådana viktiga och allvarliga grejor. Och när du har en världsartist från kina bakom scenen med. Man ska inte göra så tycker jag. Hela programmet igår var pinsamt!

Hajen 3 och lite allsång!

haha, vilken skratt retande film, skräckis! Verkligen, för film älskare. Vilka dåliga klippningar alltså, och instick i filmen med detaljer. Knappt spännande. Hur kan man misslyckas så att spela in mot en grönbakgrund. Haha.

Och sen Allsång på skansen. Tycker lundin har lagt av sig lite, vilka trista skämt han la, och artisterna då? Inget som lockar tyckte jag, mer en the poodles. Men dom fick väl inte göra ens en allsång. Patetiskt.

Kritisk är jag ikväll.
ska snart gå och lägga mig, är lite tröttig faktiskt.

OnOff

Det är världen sämsta butik. Iallafall den i Nässjö. Var där och skulle köpa ett tangentbord. har liksom byggt upp min gamla dator så jag behövde tangentbord. Och tydlgen en mus har jag kommit på men sak samma. Men där har dom systemet behöver du hjälp ta en kö lapp, vill du betala ställ dig i kön vid kassan. Jag ville bara betala ställde mig i kön. Hamnde först! Jippie, ingen annan där. Men tydligen ingen expedit heller. Dom gjorde inga tecken alls på att komma. Efter 10 min, kom det en som ropade ut ett nytt nr, och han sa att han kommer så fort han har gjort färdigt den kunden, och jag la en kommentar om att jag har inte hela dagen på mig liksom. Det dröjde nog ytterligare några minuter innan en annan kom, som skulle vara lite skämtsam med förståss. Var inte alls på det humöret. Innan han kom så hade tanken slagit mig att jag skulle nog gå egentligen. Skita i tangentbordet. Men va fan, behöver ju det. Så när han väl kom, så frågade han om jag ville betala!?!?!?! VA fan tänkte jag, inte står jag här och ser glad ut för inget typ! Då sa jag, klart jag vill det har jag velat länge. Han bara säga ja det kan bli lite mycket ibland. Hmm... Någon måste väl fan ta hand om kassan. Men men, fick betala och han frågade om jag ville ha en kasse. Jag sa nej. Då sa han något om att vara stark, ja va fan den e ju inte tung sa jag då. Tog kvittot och gick. Aldrig mer onoff i nässjö!! HATAR SKIT BUTIKEN SA JAG HÖGT OCH TYDLIGT UTANFÖR SEN! När min far stod vid våran bil som han hade sett förut. och stod och pratade med katja och grabben.

Hmm... Det var ingen vidare upplevelse av personalen på onoff. Som vanligt. dom är så arroganta där inne.

Inte lika sent

Nepp, idag blev det inte en lika sen uppgång från sängen. Skönt faktiskt. Ska alldeles strax göra lite frukost till grabben och mig. Såg färdigt på filmen igår, förutom den lilla stund jag skrev här igår kväll.. Det var en bra film. Hade fel på namnet, sling blade hette den.

Idag är det mullet ute redan. Så får vad som händer... Ska väl planera väggen vi ska slå upp i källaren. Men det e nog bara dumt att planera för mycket, blev ju inget av det igår iallafall...

Nu är det sent

Oj, vad klockan rann iväg ikväll.. Såg eller rättare sagt tittar på en film på svt2 men var tvungen att gå och kasta lite vatten. Märkte att klockan var mycket, och oj vad trött jag kände mig. Får se om jag ser färdigt på filmen, slinger blade heter den tydligen. Lite märklig så där.

Ikväll har man inte gjort så mycket annars, ryggen värker mer och mer nästan. Ibland funderar man på vart man ska ta vägen den gör så ont, och man är inte mer än 23 år gammal och har redan rygg problem. NORMALT??? Nepp, inte ett dugg.

Vad som händer imorgon då? Bra fråga hörni. Ska sova på saken! =)

Ojsan då.

Det blev inte riktigt som det skulle idag. Inget som planerat innan handling och det iallafall... Låg inte alls i landet idag och rensade det. Ni måste tycka att det går trögt och långsamt när jag rensar det, men det är ett stort land och orkar ju inte ligga i flera timmar i sträck med min onda rygg för då gör det ännu ondare. Nepp, ringde min far och pratade lite, han vill framkalla lite digitalabilder och hade ett presentkort på expert, som inte längre finns i nässjö. Då kom jag på den ljusa och bra iden, vi åker till A6 i Jönköping. Och det gjorde vi. Vi fikade och framkallade lite bilder och åt glass. Sen åkte vi hem, vi tittade även lite i butiker me förståss.

Sen åkte vi till Nässjö genom några ordentliga skurar av regn. Tur att det var regn och inte sten! =)

Hämtade frugan på jobbet, handlat och kommit hem till bodafors där vi bor. Och nu är vi hemma och så. Får se vad kvällen har att erbjuda för nått, maten idag kommer att bli potatisgratäng som är färdig i påse, och kött. Grabben ville ha det idag. Så då fick det bli så.

Måndags Morgon!

Japp. Sovit länge och gått idag med. Frugan har jobbat över tre timmar redan och en annan har bara sovit medans grabben har tittat på tv. Men nu hade han tydligen slocknat framför tv soffan! =)

Vi spelade lite SIngstar Svenska Hits. Det var roligt. Bra låtar och svåra låtar. Frugan slog mig typ på alla vi körde igår utan tre.

Vad som händer idag?
Ska nog rensa lite mera i landet. Men far ska väl komma och hjälpa till, beror väl lite på vädret. Har faktiskt inte tittat ut än. Men det såg ut som att solen sken.
Hämta frugan sen vid kvart i tre för då slutar hon, efter det handla. Laga mat. ÄTA! =)
Elda en panna så vi får lite varm vatten idag.

Nehe nu ska jag upp och väcka min son så vi får i oss lite frukost.
Som ni märker är mat en stor del av mitt liv! =) Jag är alltid hungrig nästan iallafall. Men har väldigt svårt att tacka nej till mat!

Söndags kväll.

God middag eller god kväll. Idag har vi fått lite besök av min far, och det lär vi få ofta nu i sommar när både han och jag har semester.

Har även rensat lite mera i landet, och fått den delen väldigt fin. Så nu är det inte så mycket kvar... Lite kvar bara! =)

Har även lagat lite mat och idag blev den tjocka revben spjäll i ugn och potatis. Gott! =)

Har plockat jordisar nu på kvällen fick ihop nästan 2 liter. Men gud vad mycket som har gått till slippo egentligen det var nog nästan lika mycket som var övermoget eller ätet av instekter. Mest myror, vi har så mycket myror i landet vet ej hur jag ska få bort dom.

Annars är det som vanligt har ont i ryggen fortfarande, det lär väl inte släppa snart.

Såg Mona Sahlins tal på almedal veckan på deras hemsida förut. Hon hade rätt i typ allt hon sa. Jag känner att jag har gjort ett bra val att gå med i socialdemokraterna.

Hej svejs och sov morgon.

Oj , vad länge man sov idag. Kvart över nio, brukar väldigt sällan sova så länge. Men det var riktigt skönt faktiskt. Men nu börjar man bli lite hungrig och vill ha frukost. Får väl väcka resten av familjen.

Tyvärr blev det inget spelande på ps2:an igår. Har laddat ner singstar svenska hits. Får se om man kan testa den under dagen!

Vad man ska hitta på idag? Ja det var en bra fråga. Behöver ju rensa mer i landet, men vet inte om ryggen klarar av det. Skulle egentligen behöva vila den ett tag nu. Men va fan, man lever ju bara en gång! så vi får se vad som händer..

GOD MORGON på ER!

Narnia

Nu så, nu har vi varit och sett på Narnia Prins Capsian. Vilken bra film. Fina animationer och så. Coola fighting scener. Påminner lite om sagan om ringen fast i en ljusare tappning kan man väl säga.
Tycker om dom filmern om Narnia. Måste bara köpa böckerna så man kan läsa om det me. Man missar säkert en hel del från böcker i filmerna, precis som i Sagan om Ringen.

Efteråt gick vi och åt på Sweet chili i Nässjö. Vid tog entreco med rödvin sås och stekpotatis. Det var så jädra gott.
Det går inte klaga på den här kvällen. Även att man har haft ont i axlar och rygg hela tiden.

Kom knappt ur stolen på bion. Och på bion det var väldigt full satt där. vi var väl runt 10 st där inne. Inte klokt egentligen att det var så få. Vi åt lite popcorn och choklad till filmen och drack festis! =)

Tyvärr så satt det en liten grabb bakom oss med sina föräldrar och pratade genom hela filmen. Och la kommentarer och undrade hela tiden vad som hände och vad dom gjorde så.

Men filmen är helt klart värt en 5 av 5. I mitt tycke. Gå och se den!!

Nu blir det tvn. Kanske spela lite ps2 får se vad det går på tvn.


Det gör ont!

Det gör förbaskat ont i höger axel och i övre delen av ryggen just nu. har klippt gräset och sen var jag ute i landet och rensade det igen, och det skulle jag inte ha gjort, nu får man lida av det. Har ju haft ont sen i måndags i ryggen och det, men nu har det gått till att bli ont i axeln med.

Nu kom barnvakten..
Måste gå. Ha de

God Lördags Morgon

Japp, då var det lördag. Skönt skönt. Och det betyder att det blir bio och middag i eftermiddag. Narnia Prins Caspian, ska vi se. Det blir fina grejor det.

Nätverket blir kvar som det är nu, jag ser inga direkta problem med det. Så det funkar som det ska helt enkelt.

Ska snart göra lite frukost. Börjar bli hungrig.

Igår kväll såg vi Dödligt Vapen 3. Dom filmerna är sköna.

Behöver få lite gjort nu på semestern, och i helgen kanske. Städa huset, rensa i det stora landet igen och klippa gräset är ytterliggare en sak som måste göras. Men vi får se hur det blir, det finns ju en dag imorgon me! =)

Oj.....

Oj, det blev inget inlägg tidigare idag. Har haft en del att stå i. Nu är det semester iallafall... 4 hela veckor ska man vara ledig. Fy vad skönt.

Fick ännu mera beröm idag av chefen, och det kändes gött inför semestern. Det gör att man trivs ännu mera så e det bara..

Imorgon blir det bio. Narnia, och sen efter det så blir det middag ute någonstans på stan i nässjö.. Får se vart vi hamnar.
Så imorgon ska vi ha barn vakt, skönt det med, att börja semestern så här, att gå ut på bio och lite sånt... Gör vi alldeles för sällan egentligen.

Hej svejs grus och gnejs.

Robin Hood

Såg Robin Hood på tv4 precis nyss. Det är bra program. Fast det är lite modern tappning på den. Inte alls så som man är van vid att se Robin Hood. Mycket mystiska maskiner och annat. Och spännande är dom iallafall, ser alltid likadant ut egentligen, robin är nära på att förlora men så vinner han ändå till slut. Så e det ju, robin hood kan ju aldrig förlora, ingen serie att göra isåfall! =)

Livet e gött just nu, fast trött.

Blir nog uppe sent ikväll med, igår var jag det, fastnade i en film Revulotion, med Al Pacino. Och ikväll är det Hells Kitchen. Bra program.

Fick beröm på jobbet idag av chefen. han sa att det hade flytit på bra och så. Jag har liksom handom central sidan den här veckan. Och han ville väl egentligen att jag skulle fortsätta med det v.32 men då har jag semester. Det är så gött, jag har lyckats på en arbetsplats helt enkelt. Gör bra jobb, och gör bra ifrån mig så enkelt är det. =)

Go natt med er.

En torsdag

Tjo. Nu har arbetsdagen tagit slut och kvällen börjat. skönt. Det var mycket att pyssla med. Jag har testat centraler och färdigställt en massa. suttit på kontoret och gjort lite pappers arbete. Vi har också varit ute och ätit lunch. Gott värre det. Åt asiatisk buffé. Mumma det... annars så har det väl varit lungt.

Till middag idag blir färdiga pizzor att värma i ugnen. orkar inte laga mat idag.
Fredag imorgon och det betyder ju att det är sista dagen den här veckan och sista dagen innan semestern! =) Fy fasen vad gött.

Idag fick vi stor besök på jobbet av Mr. D! The man! =)
Kul att ses lite.

Det har gått riktigt bra den här veckan ju minst sagt. ûber skönt! =)

FRA igen

God morgon..

Läste på aftonbladet att FRA-chefen har medget att vi ska spana på andra länder åt andra länder. Hmm. Vad var det där om yttre hot mot sverige som var så viktigt för ett par veckor sedan. Och tydligen är Ryssland ett ganska stor del i spaningen. Och vi ska inte spana på svenskar. Haha säger jag. Vilken lurendrejeri som har försigåts här. Bort med FRA lagen. !!!!

Stå på er alla motståndare till lagen. Till slut måste dom inse vad dom har gjort mot vårat privatliv.


Besök, nätverks tips?

Jaha, nu har jag haft min far på besök här idag.. han kom förbi en sväng. Han kom med en kap och giringsåg en sån där motordriven eller vad man kan säga. han ville även bli klippt, har ju en sån där hårtrimmer som jag själv klipper mig med, eller nej inte jag själv men min fru gör det. Har typ nio mm. Fast det e nog lite längre nu för det var ett tag sen sist.
Vi fikade och pratade lite. Sen åkte han hem.

Frugan jobbar ikväll och imorgon, sen e hon ledig fredag till söndag. Medan en annan blir ledig från lördag till vecka 33 =)

Så skönt...

Undra vad man ska se på ikväll... Verkar ju inte vara något speciellt. Fast man ska väl kanske gå och lägga sig egentligen. Men det orkar man ju inte. Eller fel ord val, det e fel att lägga sig så här tidigt.

Nätverket med den trådlösa routern funkar bra, startar om sig typ va tredje timme, vet ej varför men det ska väl vara så kanske? Någon som vet? Kommentera gärna, vill ha tips och hjälp.

Sen har youtube slutat fungera på den ena datorn, vill inte visa filmer och den säger att man ska installera flashplayer den senaste versionen och det har jag gjort men det hjälper ändå inte... Märkligt tycker jag.

Nehe nu får det blir kväller, hoppas att ni alla har haft en bra onsdag och att ni får en bra torsdag!

Skur?

Ojsan vilken regnskur det kom nu. Tror att allt ska sköljas bort typ. Jag som ville vara ute och fixa och pula lite i trädgården.

Som jag skrev på lunchen idag att jag har blivit sosse. Jag hade ju ansökt för flera veckor sen men igår skickade jag ett mail till en kontakt man i nässjö och han ringde upp idag och så. Han fixade in mig och så. Kommer få lite information om vad som händer i kommunen för Socialdemokraterna. Ska bli spännande. Så nu är man riktigt låst vid ett parti, men det har man ju varit förut med, fast nu på pappret.

Nu är det inte många dagar kvar till semestern, skönt värre. Bara två dagar. Imorgon blir det inget lunch inlägg, ska ut och äta med jobbet då, fira semesterns antågande! =)

Ska snart laga lite mat. Fiskpinnar från eldorado, dom är fina dom faktiskt, och pulvermos, inte lika fint! Fast det e besvärligt att göra potatismos nu med färskpotatis. Som förövrig är gott, alltså färskpotatis.

God middag med er.

sosse

Nu är jag sosse. Jag ska få papper om det snart..

Ätit lunch nu. gott med lasangette... det e fina grejor det...

God morgis?

Jaha, ännu en tidig morgon. Och nu är det inte bara nerförbacke på dagen som det var igår. Nu är det nerförsbacke för veckan me. Gudars vad trevligt. inte många arbetstimmar kvar nu till semestern.

Det är 22 timmar kvar att arbeta. Wow!!!

Skönt faktiskt! =)

Nehe sovit gott har man gjort också. Hoppas att ni har gjort det med...

Socialdemokrat?

Japp. Det är jag det. Jag funderar även på att gå med i partiet och bli en parti medlem. Funderar även på att kanske bli politisk aktiv i kommunen man bor i. Om det går, på något vis så går det väl. Jag har blivit väldigt intresserad av politik sen det senaste valet.

Hörde idag att när Mona Sahlin hade sitt tal, att hon ville med Miljöpartiet, att riva upp FRA-lagen. Och göra en utredning om det är i ett behov av en sådan lag. Och om det finns ett behov, ändra på den och även ha en öppen diskution. Där Allians regeringen har totalt misslyckats med. Förhala och förhala och tysta ner tills det var typ omröstning. Det var inte mycket man hörde av det innan den dagen.

Ska satsa på bli statsminister! =) Skoja bara... Men socialdemokrat är jag. Och det är inget jag skäms för. Verkligen inte. Jag har inga problem med att prata om det och berätta vart man står i det politiska ledet. Som många andra kan ha.

Nu är det snart läggdax me. Ska bli skönt att sova är trött... Det onda i ryggen gör mer ont i höger axeln nu. Bara det inte går upp i nacken för då blir det jobbigt... Att inte kunna röra på nacken, det var så min arbetskada för ett par årsen yttrade sig. Kunde inte röra på nacken på en vecka, kunde knappt sova eller göra nått. Blev ju sjukskriven med. En arbetskada som 22 åring som man var då. Sjukt. Men så kan det vara ibland.

Nehe, nu får det nog allt bli lite gonatt på er...

Ork?

Ja. Nu är man hemma och ska snart börja lag mat igen.... Grabben hade ramlat precis innan jag kom till dagis och hade slagit i näsan i sanden. Så han har rivit upp den lite..  Så det kan gå.


oj, vilken nys attack jag fick nu... Attcho...

*Torkar av skärmen*
haha

Oj, var tvungen att snyta mig..

annars har dagen varit bra... Det rullar på. Onsdag imorgon. SKönt...
På lördag ska det bli bio och kanske middag me... Narnia Prins Caspian ska vi se i nässjö på saga.

Det blir nog kul. Lite att fira våran bröllops dag med som vi hade igår... Frugan jobbade kväll så då blir det så att man få ta det en annan dag.

Lunch

Nu är det lunch igen. Så nu är det en nerförsbacke resten av dagen.

Har så där kul just nu. Trött och ont i ryggen. Vill bara ha semester egentligen...

Fortfarande trött

Nu har man sovit gott och välförtjänt. Men inte är men desto piggare för de. Sen till råga på allt. Så är det tisdag idag. En dag som är ännu segare än andra. I mitt tycke iallafall...

Jag har inte så mycket att skriva om på vardagarna, jobbar mest och det är inget roligt att skriva om.

Men jag har fortfarande ont i skulderbladet. Det går väl över antar jag.

God morgon på er allihop.

Trött?

jaha, nu är det måndags kväll. Grabben ligger i sängen och sover, frugan jobbar. Lagom kul. Och trött är man. Får se vad man gör innan man går och lägger sig. Antagligen blir det lite dator sen tvn. Det e ju lyxfällan ikväll....


Tisdag imorgon. Trevligt. Ännu en dag närmare semestern.


Fan vad ont jag fick i skulderbladet ikväll. gamla arbetskadan kommer tillbaka och gör sig påmind lite då och då. Kan knappt röra på vänster arm över axel hjöd. Men det är bara att kämpa på nu, får ju vila ett tag snart...


Veckan försvinner

Jaha. Nu är det en dag mindre till semestern. Och jag funderar på en överraskning till frugan på fredag. Hon fick en klocka utav mig igår. Inget märk värdigt alls.

Jaha, skönt på jobbet. Man har koll på vad som händer. Och har ingen av dom jobbiga på jobbet nu. AH så skönt.

Saknar en kille, MR D! Han vet nog vem han e om han läser detta! =)

Ska bli gött med semester sen.

Nu snart ska jag göra mat. Kebab tallrik får det bli. Det är gott. Och lätt att laga me! Det går hyfsat fort me.
Nät verket verkar funka hyfsat nu iallafall. Något av hopp ibland e väl ganska naturligt.

Hej svejs grus å gnejs.

Bröllops dag.

Jaha, nu är det tre år sen vi gifte oss frugan och jag!

Grattis på oss idag!!

God morgon

Jaha, måndags morgon. Nu är det sista arbets vecka på ett tag. Ska bli skönt med semester nästa vecka och 4 veckor framåt!

Problemen bara kommer

Ja, det där nätverket. Det blir tydligen inte bra. Kabel är så fan mycket bättre en trådlöst. Men ska ge det en chans. Har som sagt ett par dar till på mig. Annars byter jag in skiten och drar flera kablar helt enkelt. Ska skaffa en dator till e tanken. Men jag ville se om det funkade med trådlöst för då hade jag kunnat göra det smidigt. Men icke sa nicke.
Besviken till tusen..

Jaha, jobb imorgon igen då. Och även chef för central delen en hel vecka. Det du. Inte klokt egentligen. Vad man tar på sig ansvar utan att få betalt för det. Men förhoppnings vis så måste jag få igen det på något vis.

Ska snart gå och slagga me. Ska bli gött och sova. Lite tröttig idag. Har varit så mörkt och trist idag.

Men ni får ha det bra och hoppas att ni har haft en underbar helg.
Själv hade man en underbar lördag med det fina vädret som va! =)

Nätverket?

Jaha. Jag får inte riktigt ordning på det där trådlösa. Tappar lite kontakten då och då. Och ansluter om igen. fattar inte det. Har några tips så kom gärna med någon kommentar.

Har ätit tacopajen nu. Gudars vad gott. Blev en mat lådis me så jag får äta det imorgon på jobbet me! =)

Nehe, ska se om jag kan få någon ordning på skiten. Annars så blir det att jag lämnar tillbax det nästa vecka! hade 7 dagar på mig att testa det ordentligt.

Resan.

Jippie resan till och från jönköping gick bara fint. Fick tag i det jag ville ha. så nu ska den dumma sladden bort mellan våra datorer, plus att jag kan lägga till en dator till utan problem! =)
Fick tag i en router, dyr men bra tydligt, och även ett sånt där usb sändare så man får nätverket att funka. Men tydligen verkar det inte vara hundra procentigt att det funkar tydligen... Vet inte än, lär väl märka det...

Idag ska vi äta taco paj...

Rubrik är svårt...

Hej och god söndag.
Idag är det inte alls lika fint väder... Regn och rusk. HAHA för alla semester firare! Speciellt för två på jobbet HAHA!!

Mmm. Idag blir det nog jönköping och A6 som är ett stor shopingcenter i jönköping och jönköping ligger i södra delen av vättern. Längst ner på den stora sjön.
Funderar på att köpa en router till mitt bredband och det ska nog vara trådlöst bland annat har jag tänkt mig. Får se hur det blir med det. Om det blir något alls...

Nehe nu ska jag gå på toa och göra nummer 2 vi höres.... Ha en bra söndag allihopa!


Flinta och vatten

Hej å ho. Så där ja, nu är det kväller och maten är intagen i magen och gjort lite kvälls sysslor. Maten blev en färdig marinerad flinta stek. Gud så gott.. Med ett par glas vin till.

Har även vattnat lite på landen och vattnar fortfarande med vatten spridaren. Så att det stora landet får lite fart! =)

Har inte gjort så värst mycket faktiskt. Skönt att ta det lungt med efter en sån häringa varm dag. Det är riktigt skönt ute nu faktiskt...

Min far ringde förrut och berättade hur han hade det med min bror. Dom är var på sandhamn tror jag han sa, hörde inte så mycket. Sånt jävla liv i bakgrunden. Dom festade och hade kul. Klar blå himmel och varmt. Det var allt han hade och berätta sen sa han hej då... Kul av han verkligen!

Magnus uggla

Läste en krönika från magnus uggla om picknick läs den här 

Passar så jäkla bra tycker jag. Den stämmer verkligen!! LÄS DEN!

Jord?

Hmm.. Nu har jag rensat upp lite i dom mindre landen. Det stora är det för varmt för, då får man ligga i solen och bli stekt typ. Har fixat i ordning runt våran lilla fontän. Det blev jätte fint. Och så har jag lagt på lite jord från komposten på vinbärsbuskarna, och grabben har ätit lite röda vinbär. Vi har även svarta vin bär men den busken verkar inte trivas så bra. Klippt bort det visna kvistarna och la på lite mera jord, även mer jord runt det äppelträdet jag fick förra året av mitt gamla jobb.
Annars så  har alex haft en kompis över idag och lekt lite. Alex är min son om jag itne har berättat det tidigare.

Trivs med att vara bloggare.

Fy fan vilken fluga det kom till datorn nu!!!!!!!!!!!!!
Stor som en nagel typ! ÄCKLIGT

jaha, nu är det snart bara en vecka kvar.. Skönt... Och snart ska vi åka och hämta frun i huset! =)

Lördags morgon

Hej och hopp.. Har varit vaken sen sju idag. Frugan börjar jobba vid 8 idag så. Hon fick skjuts av några arbetskollegor. Det e toppen att hon jobbar faktiskt. Så nu e jag och grabben ensamma till klockan 14 för då ska vi åka in till hennes arbete och hämta henne och handla lite food!! Idag ska vi grilla tänkte jag... Det e så fint väder ute så man får passa på.... Jag ska nog rensa lite land sen. Jag ska även göra lite frukost snart börjar bli hungrig och det är grabben också snart tror jag. Fast han har ätit en banan.

Sov väldans gott idag. Riktigt skön sömn alltså......

Hörde ni om Hon anna olofsson som inte skulle få någon sjukersättning även att hon är jätte sjuk i cancer. Väldans sjukt. Tyvärr så råkade morsan ut för samma sak när hon hade lungcancer som hon då dog ut av. Morsan fick ett brev från försäkringskassan att dom ville att hon mer eller mindre skulle kunna arbetspröva. Men i hennes stadie skulle det aldrig gått. Så min far blev vannsig och åkte till dom och skällde ut dom. Så dom bad om ursäkt. Det är bra fräckt att göra sådana brev. Tänk dom som är ensamma och inte har någon som kan hjälpa dom. Hur gör man då i en sådan situation???

Good Evening

Jaha, läggdax. Trött som fan. Frugan har legat och sovit sen 21. Hon ska ju upp och jobba imorgon igen. Och har idag jobbat tolv timmar. Det e ett bra pass det...
Hoppas att hon får det jobbet efter sommarn nu. Hon, vi skulle behöva det verkligen...

Gjort ikväll då? Hmm... Inte så mycket... Lagat mat och tittat på tv. Idag blev det hamburge mackor. Nu tänker ni säkert, vad fan e det?
Jo. Du tar och steker lite lök och hamburgare. Ta franskbröd sånt du rostar. Lägger det på en plåt, sen bre du på smör och lägger löken på den sen hamburgaren. Sen på toppen lägger du banan eller tomat beror på vad man före drar, jag tar gärna banan. Sen på allt ost några skivor och lite paprika krydda för färg och smak. Sen in i ugnen tills osten har smällt och brödet har blivit lagom hårt. Ät och njut.

Hmm. Jag har blivit en mat bloggare tydligen! =)
Mat är livet!! Ät god mat och njut av erat liv, man lever bara en gång har jag hört! =)

Go natt

Dörren är hemma

Oj, vilken fin dörr det var jag fick tag på, nästan synd att måla om. Vi får se hur vi gör...
Jag fick hem den i bilen. Men det var lite knöligt och den stack ut lite där bak. Men va fan ska man göra åt det då?

Nehe nu har jag bara en vecka jobb till semestern. Gudars vad skönt det blir lite mindre folk nästa vecka med. Skönt bara det... Speciellt slippa två personer som man har totalt tröttnat på nu...

Har ätit lite jordgubbar och mjölk med några ost mackor till... MUMS! Sommar lunch det...
Ska snart åka iväg och handla ett par tomater, mjölk och så får vi se vad det blir mer...


over and out

Morgon Trött

Oj, vad trött grabben var idag, han var väldigt svår väckt alltså. Det var inte klokt. Tog nästan 5 min innan han gjorde något som visade på att han höll på att vakna.

Själv är man bra trött också, var uppe lite längre igår än vanligt. Det var ju Hells Kitchen på tv. Med Gordon Ramsy eller vad han heter. Skit bra. Det e en tävling där man ska bli kock i hans kök. Och vinna en chefs plats på en fin fin resturang.
Vilka utskällningar dom får i det program alltså. Kul som bara den.

Nehe sista arbetsdagen den här veckan. Ska även hämta en dörr idag. Hoppas bara att jag får in den i bilen ordentligt nu. Så jag får med mig den hem.

God Morning SWEDEN!

Vilken Låda

Oj, vilken stor matlåda det var idag till lunch... Kyckling med ris! Gött....

Imorgon bär det av att hämta dörren. Skulle hämta den i lördags egentligen, men det passar sig inte så bra när frun ska jobba på lördag. Och då måste jag ha med mig grabben och det går inte, får inte plats i bilen med det. För jag kommer ju behöva fälla baksätet. Så det måste jag göra i ordning ikväll att ta ur lite grejor så jag får in den. Plus att jag behöver ta ut lite pengar.  Men tyvärr var den inte höger hängd utan vänster hängd istället, han hade fel igår. Men jag tar den ändå. Det får funka. Man får öppna inåt istället för utåt. =)

Annars är allt lungt, det blir en lugn helg. Får kanske besök av en polare på söndag. Men nästa vecka blir en jobbig vecka då jag har en del att göra på jobbet. Sista veckan inför semestern. Men vi får se hur det blir. Det ska gå och ordna det tror jag allt.

Får se om man gör nått i trädgården ikväll, det e så jäkla HOT ute nu. Svettigt är det hela tiden.

Ha de gött alla där ute!

God torsdag

Hejsan... Idag e det torsdag och inte långt kvar till helgen.. Skönt...

jag har gjort matsäck till grabben som ska iväg och bada med dagis idag...

hinner tyvärr inte mer nu...

Hej svejs

Gjort ikväll då?

Sen jag har kommit hem så har jag klippt gräset, rensat lite mera i landet, lagat mat, plockat jordgubbar. Det blev väldans mycket. Två liter. WOW!! Ätit lite av dom, med mjölk och socker.

Köpte en dörr idag. Ska hämta den på lördag eller fredag. Får se.

Ska även gå och lägga mig nu. Är så förbannat trött. Gonat..

Oj vad mätt jag blev.

Vilken god gryta, tre dagen i rad och lika god fortfarande.

Mätt blev jag iallafall.

Men vafan tangentbordet till datorn på jobbet mellanslaget funkar inte så bra.

Det blir inget mera nu

Hej svejs

Gud så gott man sov idag... Ska bli så skönt med semester så man får sova länge varannan vecka iallafall. För då jobbar min fru hela min semester och jag får även skjutsa på henne. För hon har inget körkort.
Men det ska vara skönt ändå, att ha ledigt.

Idag blir det en vanlig arbets dag. Ska snart lämna sonen på dagis.

Solen skiner och himlen är blå. Gudars vad härligt om detta kan hålla i sig hela sommaren nu! =)

God middag

Hej igen...

Har varit hemma i lite mera än en timme nu. Har ätit och diskat och dukat av. Det du... Är riktigt mätt och belåten. Vi åt Kyckling file med ris och sås idag. Gott...
Är trött nu. Ska titta på Allsången idag. Ska ni det?
Magnus Uggla ska ju vara med, med hans nya band ju! Som man fick se på svt hur han skaffade det ju....

Jobbade som sagt över idag. Det blir lite extra i kassan. Det blev en diskusion om hur vida jag har semester vecka 32 eller inte idag. För dom har planerat jobb för full bemanning och jag är den enda som har semester och det trodde dom inte på jobbet, men så e det bestämt och sagt iallafall... För jag VILL ha 4 veckors semester annars... Hade bara tre veckor förra året och det var lite kort, man hade precis börjat att slappna av när det var dax att gå till jobbet igen..............

Hmm. Jag hoppas att jag träffar rätt med semestern när det gäller fint och skönt väder...

Lunch.

Åt går dagens gryta idag. Gott idag igen. Har ätit bara spagetti och köttfärsås i flera dagar nu till lunch så det skulle varit gott med typ vad som helst nu ju. Letar efter en inne dörr med karm, mått 90*200. Ska bygga ett rum i källaren innan pannrummet har jag tänkt mig. Vi eldar med ved så då blir det så mycket sot och aska över allt så det kan man kanske få undan med att bygga ett rum precis innan då. Plus att man kan göra lite mera förråd och förvaring av verktyg och annat bröte man samlar på sig genom årens lopp.
Ikväll blir det som sagt även övertid. Jobbar till 18, så jag har typ 5 timmar kvar att jobba när man egentligen har bara 3, lite skillnad det. Hoppas bara inte jag försover mig imorgon. Det får inte hända igen.

Annars är väl allting som vanligt. Fullt ös medvetslös. Hoppas på att kunna fortsätta i trädgården imorgon kväll och klippa gräset med kanske...

Ha de gött på er alla lunch sugna! =)


God morgon

Japp, då var det tisdag idag. Ska jobba över idag så det blir en lång dag.

Jag tittade på statisken för min blogg och det var inte många som kollade in den.

Men så e det väl..

Testa mitt recept där. Gott!!!

RSS 2.0