Sysslorna för helgen klara.

Jupp jupp.. Nu är alla sysslor klara och jag har tid till mitt ps3, har suttit och spelat flera timmar nu. E kul... Gick förbi datorn en sväng bara för kolla läget, om det har hänt något...

Men tydligen har det väl inte det... Får se, ska läsa aftonbladet nu!


Snudd på Barnmisshandel?????

Läste en artikel på Aftonbladet förut. Den handlar om en tjej som bröt handleden och fick vänta på vård i 29 timmar. Inte klokt för sjutton, speciellt när hon för det mesta inte fick äta och som smärtstillande fick bara alvedon. Läs artikeln här.
Jag tycker att det är barnmisshandel som pågår när det är så. Spelar ingen roll om det e högt tryck på en avdelning, man ska få vård när det är akuta saker, och speciellt när det handlar om barn!




Annars blev det en tidig morgon igen för mig. Ska koppla in en lysrörsarmatur idag. Sen ska jag försöka spela lite ps3 tror jag allt!

Blue-Ray

Oj oj oj oj oj oj oj, vilken bild det var faktiskt... Vi såg I am legend på Blue-Ray nyss. Det är en bra film och det var väldigt bra bild kvalitet. Häftigt alltså... Måste skaffa egna filmer! =)

Nu är det läggdax, så e det.

Dagen som kortfattat.

Hej svejs.

Missade att skriva igår tydligen. Men det hände inget ovanligt typ. Har faktiskt lyckats med att streama filmer och musik från datorn till PS3:an nu. Kul faktiskt.

Idag har det blivit lite gjort och allt som ska göras är långt ifrån slut. Listan blev längre än vad jag trodde. Vi har varit på tippen med en kärra skräp som jag har rensat ut, så nu är garaget tomt och jag kan ställa in bilen. Det rummet som ska göras till gym har tömts så man kan börja där med nu. Vi var även på den nya video/godis butik i nässjö, hemmakväll heter den. En bra affär tror jag att det kommer att bli. Köpte godis och hyrde en film, en blue-ray, I am Legend. En bra film har sett den förut fast ska vara kul att se den i Blue-ray formatet, ska tydligen bli en riktigt bra skillnad på bild kvaliten. Sen köpte vi lite mera fiskar, det blev 3 black molly, 4 guppy och två platy tror jag att dom hette. Så nu är akvariet fullt med fisk. Kul! Vi har även handlat mat på willys med.

Sen när vi har kommit hem så åt vi lite mackor m.m. Och sen började jag städa ur garaget efter allt skit så nu är det fint för vintern. Behöver man inte göra det fler gånger iår iallafall.. Skönt det. Sen efter det började jag att täta lite fönster. Det blev i badrummet, alexanders rum och i vårat sov rum där blev det bara dörren till altanen för tätnings listen tog slut. Passade även på att tvätta lite fönster. Så nu så, är det börjat med det me, fast det e många fönster kvar. Men bara två kvar att täta i hela huset sen är alla tätade.

Nu har eldat igång en panna, så man får lite varm vatten och efter jag har skrivit färdigt här ska vi börja med maten, Korv stroganoff med ris får det bli idag! Gött värre.

Massage på jobbet! =)

Japp, nu var det torsdag och endast en dag kvar till helgen, skönt faktiskt. Idag började en lite grej på jobbet. Vi får massage var sjätte vecka. Så helt underbart. Fast det gör även ont i vissa lägen, speciellt när man har problem som en annan har med rygg och det. Men det lär nog bli mycket bättre faktiskt.

På lördag blir det jobb alltså.. Vi ska till tippen med en massa skit, plus att jag ska klamra fast en nätverkskabel som går genom hela huset, fast det e klamrad till det sista rummet typ. För den går till ps3:an, som gör att det funkar direkt! =) Sen ska jag även installera en lysrörsarmatur i den nya rummet. Har ju faktiskt inte gjort det än, dåligt va! =( Men ska köpa lite mera grejor till det så ska det funka tror jag.

Sen måste jag lämna in bilen med. För den har börjat krångla med bromsvätskan igen. Så jäkla typiskt alltså. Jag hade ändå tänkt att lämna in den snart inför vintern och besiktningen men nu är det ett måste. Det måste vara ett läckage någonstans för bromsvätskan börjar tryta igen tydligen, iallafall indikerar en lampa i bilen på det!

Tur till Jönköping

Japp, det blev en tur till jönköping efter jobbet idag med min gode vän Daniel. Jag köpte ett spel till frugan till konsolen, så att hon har något och spela också. Klockrent va! =)

Ratchet And Clank hette det, skit kul spel! =)

Trött nu. Ska sova nu! =)

Annars så är det bara jobb och jobb som händer inte så mycket mera.

Ps3

Japp, satt och spelade igår ikväll lite. Cod 4 multiplayer en mot en. Fan vad kul det var... Fast man får nog öva lite mera så lär man sig det bättre och bättre! =)

Tröttigt idag alltså. Vet inte alls varför. Gick och la mig som vanligt ändå så.

Annars har det varit en vanlig dag... Har betalat räkningar idag! kul! Plus att jag har sålt min dator idag. Så lite extra pengar till ps3 blev det! =)

Ojsan, det var visst min födelsedag idag! =)

Jo det var ju det, jag blir 24 år. Fast jag firar inget i år på det viset. Vi hade ju kräftskiva och så med min bror och hans familj i lördags fick faktiskt en present av dom i fredags när dom kom. En tröja, munkjacka. Hur skön som helst. Sen igår fick jag presenter av min fru och son, och även av min far.

Glas
Gryta och Stekpanna

Det var från min far.

Tröja, munkjacka det med.
Tränings byxor adidas, sköna.
Strumpor.
Teckningar.

Det var från min familj! =)

Men annars har dagen varit bra. Jobbat som vanligt. Kom, klippte gräset faktiskt, får passa på när det har varit lite uppehåll i ett par dagar nu, var hyfsat torrt i gräset.

Bilder från High Chapparall kommer, jag lovar, har inte hunnit att lägga in dom i datorn än bara! =)

Uppehåll i bloggandet.

Det blev ett par dagars uppehåll i blogg världen nu. Vi har haft gäster på besök som åkte hem idag. Så det blev inte så mycket skrivande eller dator sittande över huvudtaget.

Dom kom på fredag kvällen. Vi hade precis ätit lite mat, så vi satt och pratade och hade trevligt. Igår åkte vi till high chaparall. Där var vi hela dagen verkligen, vi tittade på lite shower, åkte tåget som blir rånat och så. Trodde faktiskt att grabben skulle bli mera rädd än vad han blev. Men han blev mer ledsen att det var så högt ljud. Men när vi har varit där i 5 timmar så åkte vi hem. Grillade lite i regnet och så. Och så åt vi kräftor på kvällen, det var riktigt mumsigt det! =)

Har också fått mitt ps3 i fredags har spelat lite grann har ju inte hunnit som sagt. Men fan vad kul det var, men svårt. Är inte van vid kontrollerna alls. Men det kommer nog hoppas jag!

Lite bilder från high chaparall kommer snart me! =)

Torsdag idag...

Japp, nu är det skickat iallafall, PS3:an. Kommer förmodligen imorgon om allt går som det ska! =) JIPPIE!!!  Och spel ska jag få imorgon me!

Fan vad tiden går fort när man kommer hem,  varit iväg och stor handlat inför helgen då min bror kommer ner med sin familj, vi ska gå på high chapparall på lördag. Måste ju också klippa gräset snart med. Helst typ nu! Men hinner fan inte det. Måste plocka upp en hel del äpplen och så, sen måste jag även fixa i ordning en dator jag har sålt. Fixa lite mera så det blir fint när brorsan kommer! =)

Annars har det varit en bra dag, lite seg på morgonen har jag allt varit.

Beställt!!

Japp, jag beställde ps3 under dag idag... Jäkla tur att man inte kunde beställa direkt, för då hade man gjort sen arg liksom, hittade ett bättre pris, så jag fick med en kabel och ändå spara 20 kr. Inte illa va.

Så jäkla glad. Ska bli så kul att spela lite ps3. Måste bara köpa en nätverksadapter en trådlös sådan.
 
Har även beställt lite spel nu...

Cod 4
Army of two
GTA 4

Dom blev det! =)

Annars har dagen varit bra, tiden har gått fort och så... Lite väl lungt på jobbet just tyvärr, men det kommer nog igång igen tror jag.

oj oj, vad tiden gick långsamt idag.

Ja, det blev ju inte bättre efter lunch, det gjorde det inte. Men det blir ju alltid tvärtom när man kommer hem efter jobbet, vad tiden går fort blir det då. Så då hinner man knappt med det man vill göra...

Tänkte klippa gräset idag, fast det kom en ganska lång skur på eftermiddagen och nu är det uppehåll och solsken, fast dyngsurt i gräset blir ingen höjdare att klippa då.

Ska ringa min bror snart tänkte jag, fast våran telefon är inte riktigt som den ska verkar det som. Går inte att ringa hem eller ut ifrån den. Ingen höjdare precis..

Stefan Holm gick det inte så bra för heller. Inga av våra OS-hopp har lyckats med det dom skulle göra... Det blir inga medaljer mer tror jag.

3 silver blir det nog det slutliga resultatet.

Tiden står still ju

Oj, vad tiden har gått sakta idag alltså. Det har inte blivit mycket gjort känns det som faktiskt. Även att det har blivit det.
men nu e det lunch en halv timme till... Gött....


Längtar till den 25 nu. Först fyller jag år och sen blir det ett ps3 beställt då.


Måndagen

Japp, det har inte hänt något speciellt idag. Har varit ovanligt seg och så, och det har inte gått bra alls med jobbet, gjort lite konstiga missar och så.

Annars så blev det ju också ett anti klimax när susanna kallur rasade över första häcken.
Det är så jäkla synd om henne med tanke på att hon har verkligen jobbat för att få tävla i os...

Ska nog köpa ett PS3 nu... Kommer ut en trevlig version med en 80 gb hårddisk.

Akvarie dag

Japp, det mesta utav dagen gick åt till akvariet faktiskt. Vi åkte iväg och köpte grejor till det. Det blev en pump, en lite grotta, sten och växter och inga fiskar. För det skulle man tydligen köpa efter en vecka ugnefär tydligen, så på fredag ska vi köpa sånt tänkte vi! Men gud så fint det blev. Men vilket jobb det var att tvätta alla stenar. Det tog tid och kraft. Sen fylla på med vatten och sen plantera växter och ställa ut en massa små grejs i den plus att sätta i pumpen så att den går igång fint! =)

Men bra blev det.

Så nu är det kväller ska inte göra så mycket mera, ska ju upp och jobba imorgon igen. Och på fredag denna vecka kommer min bror, ska bli så kul! =) Har inte sett honom på hur länge som helst faktiskt!

Så imorgon blir det som vanligt igen. skönt lite faktiskt. Det tar nog minst denna vecka med att komma in i det normala.

Jag ska under veckan koppla in ett lysrörs amatur också i förrådet vi har byggt. Det ska jag pilla med, sen göra det lite snyggt med alla kablar till akvariet.

Men vi hörs antar jag alla där ute i etern!!


Go kväll.... Så blev inredningen!

Japp, nu har vi varit i jönköping på A6 och IKEA och in handlat en hel del grejor. Det blev jätte fint faktiskt. Går inte att klaga alls liksom! =) Se själva!

 

Så ser det ut, jag känner mig som Ernst lite, haha. Tyvärr så är akvariet tomt fortfarande men det blir det ändringar på imorgon förhoppnings vis. Om allt går som det ska så ska vi köpa sand, fiskar, växtar och en pump till det. =)

Kul att äntligen bli färdig helt med vardags rummet.

Lördag=Härligt! (Politik)

Japp, nu är det helg igen. Skönt efter en lång arbetsvecka. Som har varit lite små tufft att gå upp och så. Men idag ska vi iväg till IKEA och köpa lite fåtöljer, ett bord till ett akvarium och så. Även ett litet avlastningsbord har jag tänkt mig till fåtöljerna för annars kommer det se knäppt ut. Jag ska försöka ta lite bilder på hur det blir och lägga ut här...


Läste på expressen tror jag att Reinfeldt inte ville debattera längre igen med Mona Sahlin. Han vill tydligen inte synas. Och dom skyller på att Socialdemokraterna har ingen politik att debattera om, för båda parter ska göra sin vanliga budget och sossarna då sin skuggbudget som det heter. Men det ska vara gjort först. För sen kan man tydligen debattera, men jag tycker att det är väl inget fel att gå upp i debatt innan egentligen. Han verkar inte tycka om att stå i centrum. Jag har under mitt politiska liv och intresse och även vetandes inte varit med om en sådan tillbaka dragen statsminister som han är.

Vilken dag det blev.

Jag har haft ett sådant flyt på hela veckan och så idag, går det käpprakt och helvete. Inget gick som det skulle idag. Gjorde lite fel på centralen, glömde lite saker, och så. Skönt att det är helg och så. E bra trött nu.

Ska spela lite fifa 2008 som är ett bra fotboll spel faktiskt. Det är kul.

Såg/hörde ni tennisen idag förresten. Fy fan vilken match det blev. Det var nära att dom åkte på däng Tomas och Simon där alltså. Men sen till slut så segrade dom. Så ett silver till är iallafall klart i os:et. Fast vad häftigt om dom vann hela skiten alltså. Fast jag tror inte att dom gör det...

Något för katt älskare kanske?

Har ni någon gång råkat ut för att bli väckt lite annorlunda och ni har katt, ni kan aldrig vara säkra faktiskt titta in den här videon jag har hittat på Youtube!







Vilken lunch...

Japp, vi sitter och äter lite och så vips så försvinner världen! =)

Nej då ingen fara...

Nehe, nu är det lunch iallafall. Snart några timmar kvar bara av denna dagen att arbeta och första arbets veckan är slut. Skönt...

Handbolls tjejorna vann tydligen sin match idag, kul...

Brottningen???

Vad hände där egentligen. Något konstigt pågår i brottningensvärld tydligen. Semifinalen med Ara som blev bort dömd bara så där. Mutade domare går det rykten om, vad är det för skit som försigår egentligen. Går bara inte ju. Jag tycker faktiskt att han gjorde rätt att slänga medaljen i golvet och visa vad han tycker. Spela ingen roll om sverige skulle bli av med den medaljen för något. Man måste kunna visa vad som försigår. Sporten kanske måste bort från os ett tag och även större mästerskap, sluta med vm och em och allt sånt där. Så får man se vad som händer när det är tillbaka igen. Testa nya grejor.

Här är ett klipp på hur han slänger medaljen under ceremonin.


Dagen i kortheten! =)

Oj, vart tog all tid vägen då? Den bara försvann tydligen.

Jobbat idag som vanligt. Det gick väldigt bra faktiskt, även att jag var riktigt seg. Inte klokt vad seg och trött man kan bli efter en månads semester. Det är svårt att komma igång ordentligt, så det ska bli skönt med helg. Fast det blir nog inte så mycket vila då heller verkar det som, ska ju köpa en massa möbler och sen montera ihop allt det med förståss.

Sen när man har kommit hem, som det blev lugnare då, vi var tvungna att åka iväg att handla, kom hem igen runt 20 i sju, och då ska man äta, duscha lite med, och sånt, och nu sitter man här. Skönt att få lite tid framför datorn faktiskt. Som är mitt stora intresse just nu för tiden iallafall...





Nu blev det tätt mellan given! =)

Japp, jobbet idag har varit bra som vanligt, blev färdigt med min central som skulle ta 23 timmar att bygga gjord den bara på 20 tror jag faktiskt. Fint, att man gör så bra på första efter semestern, och det blev allt rätt i den med tydligen! JIPPIE!

Imorgon ska jag börja med en annan som är brådis tydligen kunden ville ha den tidigare...

Sen efter jobbet idag, kommer man hem och ser att gräset är väldigt högt och det är inget regn på väg på ett tag. Klipper gräset, det gör jag. Fast det var lite väl högt så jag får göra det snart igen, fick klippa det på det högsta på gräsklipparen. Smakade på ett äpple från trädet idag, och det var moget, så jag plockade in en hel skål full. Och jag har även tvättat en maskintvätt med. Så det här är väl typ första gången idag jag tar det lite lungt!

Men visst är de skönt att jobba!

OS!

Oj oj oj oj, såg ni eller hörde ni cyklingen idag. Det var inte alls långt borta för att bli en guld medalj där. Han Gustav Larsson, var riktigt häftig ju.

Sen på aftonbladet några timmar senare så stod det att han var fast i doping kontrollen. Inte klokt, fast det var inte så farligt ändå, lite lurigt av Aftonbladet med sin överskrift, för han kunde inte kissa på beställning bara. Och vem fan klarar av det, inte jag iallafall. Jag har svårt för det, har faktiskt gjort ett sånt där drogtest för mitt förra jobb, och där fick man kissa på beställning och med typ övervakning med. Det var fan inte lätt.


Lite om allt möjligt.

Idag var det den andra dagen på min arbetsvecka efter semestern. Så nu börjar snart ner räkningen till jul! Den näst kommande lång ledigheten. Nej, faktiskt inte, så farligt var det inte att åter gå till det normala.

I helgen, har vi tänkt oss att åka och köpa ett par fåtöljer, ett litet bord och någon möbel till att ställa akvariet på om vi hittar något då förståss.

Det ska bli toppen verkligen.

Direkt när vi kom hem idag, så började vi tvätt, ja gud vad roligt det är, sen tog vi bort all tvätt som vi inte har tagit bort från torkställen och så. Det blev jätte bra. Och nu håller jag på att lagar mat, som vanligt igen! =)

Jag börjar fundera på när socialdemokraterna hör av sig om angående möte för nya medlemmar. Ska bli spännande faktiskt.

Jag skapade för ett tag sen kategorier, skoj, och politik. Jag är inte duktigt på att använda dom än. Tar in så mycket i mina blogg inlägg så jag vet inte vart jag ska lägga dom. Har ni några tips på bra kategorier så kommentera dom till mig!

Å herregud.

Ja du, det var en pärs verkligen idag. Så tungt det var att jobba, det trodde jag inte. Jag kopplade fel, jag visst knappt hur man gjorde, man var helt ringrostigt. Det sköna var att man fick träffa sina arbetskamerater. Vissa har man saknat mer än andra.

Men det är också väldigt skönt att få komma tillbaka till den vanliga rutinen man har normalt sätt.


Så jag har precis kommit hem, satt på lite mat i ugnen, ska snart hälla i lite vatten. Det blir revbenspjäll och ris med sås idag. Imorgon, korvstroganoff tror jag, för vi köpte lite falukorv idag på våran butik i bodafors. Dom har en sådan där härlig chark där man får bestämma hur stor bit och lite så man vill ha! Det e GREAT!

Första arbetsdagen

Idag blir det första arbetsdagen efter semestern. Får se hur det går och hur det känns, men det ska faktiskt bli lite skönt ändå!

Har tröttnat på att gå hemma hela tiden!

Igår köpte vi ett akvarium, som vi ska göra i ordning, häftigt värre!


über trevligt!

Japp, det blev jätte trevligt igår kväll. Fast det blev bara min polare som kom. Så vi blev min polare, min far och hela min familj då. Vi åt grillat och pratade. Hade jätte trevligt.

Innan han kom så städade vi upp hela huset, så nu är det i verkligen i topp trim klockrent! =)

Shoppat loss idag

Japp, det har man gjort faktiskt, har handlat grejor för över 1000 kr faktiskt. En pike tröja och en munkjacka. Sen lite diverse grejor med. Häftigt värre alltså. Kul också, för jag fick tillbaka pengar på skatten i veckan så, det e dom som försvinner! =)

Kul faktiskt. Just nu har vi börjat att röja lite för vi ska ha lite främmat imorgon, en vän kommer över och hans tjejkompis eller vad man ska kalla det! =)

Har inte gjort så mycket mera än det. Snart är det dax att åter gå till det normala, och det ska bli riktigt skönt faktiskt!

Vad fint det blev.

Japp, jag har gjort mycket idag. Fick även lite hjälp av min far. Har gjort i ordning rummet nu, så nu är det toppen fint där verkligen. Har rensat upp bland allt skräp som fanns där förut och så. Så nu är det ett fint rum med mycket yta. Blev så jäkla nöjd alltså. Funderar på det andra rummet nu som vi minskade ner lite, om vi skulle göra ett litet gym där, för det verkar inte som det blir någon träning på gymmet jag skaffade ett kort till. Tyvärr. Det e nog lättare att träna hemma, för har inte tiden för att åka iväg till nässjö och träna. Får se lite.  

Har även bakat lite muffins idag. Testade ett recept jag hittade på allt om mat. Tryck här så får du se receptet.

Så skönt att man är färdig med rummet innan semesterns slut, det var det jag ville och var ute efter. Ska slänga hur mycket som helst faktiskt.

Målare

Japp, det har man varit idag. Har målat väggarna färdigt nu iallafall. Blev ju jätte bra alltså. Klockren färg, Den hette Betong, Och grå som betong.

Men det e typ det man har sysslat med, varit ute och kollat lite på trädgården den "stora" som vi har! =) Vi har ju fått upp ganska höga solrosor, som nu inte är så höga länge, några ligger ner mot marken så, tackvare allt regn och blåst. Fast ju nu skiner solen faktiskt skönt. Fyllde även på vatten i våran fontän. 

I helgen blir det en lite fest, med några vänner och min far bara. Eller rättare sagt en vän och hans nya tjej kompis får man väl säga än så länge iallafall. 

Tittade lite på OS fotbollen förut när Kina gjorde 1-0 mot sverige. 

Over And Out 

Dagen i helhet

Japp, nu har jag börjat med middagen. Vad jag har gjort idag, inte mycket alls. Faktiskt ganska skönt, men det blir lite trist i längden.

Min far kom över ett tag och han ville måla väggarna i rummet där nere. Han fick väl göra det då, han hade heller inget att göra. Så jag umgicks med min fru lite och så, innan hon jobbade... Vi träffas inte så mycket känns det som...

Storm? & FRA

Oj, kommer det verkligen bli storm i natt. Dom påstår det i tidningarna och smhi har utfärdat en klass 2 varning. Och mycket regn räknas att komma, det har ju för fan regnat hela dagen. vill inte få en sista sån här semester vecka alltså. Det går bara inte! VÄGRAR!

Ikväll, har jag inte gjort så mycket, tog det ganska lungt. Som vanligt........

Go natt med er alla där ute i det regninga sverige, blås inte bort för då kan ni ju inte läsa min blogg!!!!!!

NER MED FRA!

Nu är det kväller

Japp, nu har hela dagen gått och kvällen börjat komma lite smått. Det har totalt regnat hela dagen. Fy fan alltså.

Var ju på vårdcentralen för min halsbränna idag. Och fick en tablett som jag skulle äta en gång om dagen i åtta veckor. Fast den gjorde susen verkligen. Har inte känt något alls idag plus att jag har haft lite mera aptit me.

Har målat taket i rummet idag. Det blev vitt och fint.

Har även plockat i ordning på grabbens leksaker i hans rum så han får lite mera plats, eftersom sängen tar väldigt mycke utrymme från han.

Annars har jag inte gjort så mycket mera. tittade på formel 1 idag, som jag laddade ner. Missade ju det igår för vi var i jönköping då.

Får se vad som händer ikväll!

Vårdcentral

Japp, dit ska jag om en timme. För jag ringde precis och fick en tid dit, om min halsbränna. Förhoppnings vis så får jag något svar på hur den kan försvinna tills nästa vecka.

Sovit gott har man gjort iallafall..

God morgon

Ikea

Där var vi idag. På Ikea. Vi skulle ha tag i ett element skydd så man inte kommer åt elementet. Men hade dom det nepp...

Dåligt av dom.

Var även inne på tekniska magasinet, där blev jag sugen på att köpa dom där små radio styrda helikoptrarna som kan skjuta mot varandra. Fast det blev inget med det. För jag är sådan att jag köper aldrig, ja nästan aldrig något till mig själv som jag vill ha. Tänker bara på min son och fru, men vad får för det då? Inget typ, så jäkla trist alltså.

Är inte riktigt bra i magen. Så jag ska ringa till vårdcentralen imorgon, får se vad dom säger. Har ju en veckas semester kvar. Och en hel del jobb med det nya rummet kvar att göra. För det har inte gjorts något än sen i fredags. Ska måla taket imorgon, och så får det bli väggarna på tisdag. Får se vad läkarna säger om jag ska gå upp dit eller inte.....

Oj, missade att blogga.

Det var en kompis som påminde mig om att jag inte hade skrivit i blogg nått än. Men sanningen är faktiskt att jag har inte suttit så mycket vid datorn än idag. Det e typ först nu jag gör det.

Vad man har gjort hittills idag då? Jo, det e faktiskt så här, att jag har monterat ihop grabbens nya säng och fixat lite med det. Sen har jag lite problem med halsbränna, och en allvarlig sort tror jag. Har börjat få ont i bröstet lite då och då av det, och har svårt att svälja mat m.m. Så det är en aning jobbigt. Så på måndag blir det nog ett samtal till vårdcentralen.

Men så har jag skjusat min fru och hennes kompis till sävsjö festivalen också. Så dom ska ha lite roligt.

Så snart ska man laga mat. Grabben ville ha kött idag. Så det får det bli. Tyvärr så ska man tydligen inte äta stekt mat när man har halsbränna, men vad ska man göra när grabben vill ha det så. Funderar på göra egen stekpotatis till fast vet inte.

Skulle egentligen målat taket idag i rummet, men det får bli imorgon det.

Puh, vad varmt det blev.

Oj, det var jobbigare än vad jag trodde faktiskt. Jag har tvättat vägarna med målar tvätt nu. Det var mycket jobbigare än man trodde. Är typ helt slut. Fast det blev ju bra. Så nu ska det torka lite och sen är det målning av tak som gäller. Får se om det blir nått med det idag eller imorgon. Behöver ju inte stressa precis.

Men det e typ det man har sysselsat sig med. Har även tvättat en maskin tvätt och hängt ut den ska snart hänga ut en till...

Fick min medlems nål till socialdemokraterna idag. Kul, när man Socialdemokrat helt enkelt. Häftigt alltså.
Får väl se hur politisk aktiv man blir.

RSS 2.0