oj oj oj... (recept)

Vilken god gryta det blev... Det var nog bland dom bästa grytor som vi har gjort...
Recept:
Högrev kött, stycka i lagom stora bitar Bryn bitarna först
En lök, hacka den, lägg i den efter bitarna har fått stekyta.
Vatten som stäcker köttet
3-4 morötter i bitar
2-3 vitlöks klyftor som pressars i såsen
lite chilisås
Låt koka i en timme
Gör redning på Mjöl och Mjölk
Blanda i det i såsen men först ta ur köttbitarna
sen häll i en 3 dl grädde och lite soya, krydda efter behag.
Lägg tillbaka köttet och låt koka ytterligare en stund till 5 min kanske.
Servera med Potatis/Ris tillbehör, rivna morötter, majs och knäcke bröd.

Låt smaka! =)
Gonatt

Oj så det kan gå.

Idag på jobbet lyckades jag att reta upp en ordentligt så han blev vansing. Han stod och bygge en central och hade valt fel kabel, en kabel som kostar ganska mycket och jag påpekade detta och så, och sa att det räckte med en annan kabel och då sa han högt och tydligt "Allt jag gör bli bara fel" och slog den dyra kabeln i bordet och gick där ifrån. Sen dess har vi inte yttrat ett ord till varandra. Lätt retligt typ tydligen. Han kan säga saker till en annan och hacka på varandra, men ibland går det inte bara. Jag har sagt till mig själv att jag ska hålla käft tills någon frågar nu förtiden. Jag och min stora trut.

Annars så e allt bra, håller på med en gryta på spisen just nu. Gott ska det bli, är riktigt hungrig nu som jag har varit hela dagen typ, förutom 1½ timme efter lunch då var det mättigt imagen.

Men men... Det ska smaka gott med lite mat. Så om 30 min är den färdig! =)

God morgon

Denna veckan är den vecka jag lämnar grabben på dagis och det betyder att jag kommer lite senare till jobbet och får sluta senare på jobbet. Eftersom jag måste ju jobba in den tiden jag kommer försent eller så.

Igår kväll så tittade vi på fotbollen, det var en spännande match, men Spanien tog hem det. Kul...

Det blir nog mera inlägg idag tror jag här allt...


Go mat!

Gudars vilken god mat, tyvärr så lagade jag inte mat själv som jag skrev förut. vi åkte iväg och åt på sandsjöbaden som ligger en bit utanför bodafors. Jag åt planka, oxfile planka för vara exakt. Den var jätte gooooooooood!
annars så har det inte hänt så där jätte mycket sen sist.
har även tänt en panna så att vi får varm vatten för en vecka till! =)

God dag....

Städat har man gjort nu på morgonen, får se vad som händer mer. Det regnar lite då och då. Skulle va skönt om det inte gjorde det, för jag måste ligga ute i landen och rensa bort ogräs. Fick itne bort allt igår... Låg ett par timmar själv så. Det tar längre tid än vad man tror. Plus att det e så jäkla trist att göra det själv me...

Frugan var inne i stan igår en sväng och jag var hemma själv och fixade och ordnade. Därför blev det inte så mycket gjort.. Vill ju inte gör allt själv precis...

hmmm... SKulle va kul att gå ut och umgås lite med några polare snart... Men träffar aldrig några vänner längre... Har bara min arbetskolegor som jag umgås med förutom familjen då.

Spelade lite Ps2 innan, kul att sitta och spendera lite tid på det. Nehe nu ska man väl snart börja laga maten själv idag igen... Gör allt själv känns det som ibland...

Men men, så e det... Ha de gött

Pengar som flyger iväg

Jaha, nu har man gjort två saker på listan iallafall... Åkt till tippen så man blev av med alla säckar och det. Skönt!! Det andra var att betala räkningar. Ingen höjdare. Inget kul att se hur pengarna bara flyger bort ifrån än hela tiden. Men tydligen så e det ju så. Mycket slit för att tjäna pengar och det är väldigt lätt att bli av med dom!

Lördags morgonen

Gud vad skönt det var med riktigt sov morgon, vaknade klockan 8 idag, det är 2½ timme längre en vanligt man fick sova! =)


Att göra idag/helgen:
Åka till tippen med en massa skräp
Betala räkningar (gud vad roligt)
Rensa landen
Fylla på vatten i fontänen
Beställa kläder från Ellos (till våran son för det mesta)
Laga mat!
Njuta av ledigheten


Detta ska man väl göra idag eller lite under morgon dagen. Måste ju ha lite att göra när man e ledig! =)


Eftermiddag

Jaha. Slutade klockan 13 00 idag... SKönt... Så nu har vi varit inne i nässjö och handlat mat för helgen! =)

Ska fixa med landet imorgon och åka till tippen med sopsäckar som jag skrev förut.

Oj, vad slö jag är. Ska bli så underbart att kunna sova länge imorgon... Nu är det två veckor kvar till semestern. Sen ledigt i fyra veckor. Hoppas att det blir fint och skönt väder...
Eller vad tror ni? är sommaren redan över och hösten är här kanske?

Nu är det som vanligt!

Japp... Nu vaknade man av väcka klockan som vanligt. Nu är det en precis som vanlig morgon, inga konstigheter. Rutinen är i rätt ordning. Gå upp och gå på toa, göra sig i ordning där, äta lite frukost och göra ett par mackor till jobbet, gå ner till datorn och sätta sig en lite kortis, och sen gå upp till frugan och säga god morgon och hej då.

Magic Swap, det funkar riktigt bra tänkte bara säga det. Hittils har det funkat på alla mina spel jag har testat.

Fredag idag. SKÖNT!!!

Kväll.

Jaha vad skönt att det e fredag imorgon... Då slutar man klockan 13 00. Gud vad skönt. Behöver vila lite.

På lördag ska vi åka till soptippen, min pappa och jag. Vi ska köra ut 8 säckar skräp efter all ved vi har jobbat med. Dom har stått utanför garaget nu i mer än en månad. Har inte haft någon direkt tid eller ork att köra bort dom. Har ju varit så mycket med jobb och annat.

ska testa ett nytt spel på PS2 idag. Jumper heter det. efter filmen jumper. Ska bli kul att se.
Körde ju NBA igår kväll. Det var riktigt kul, men jäkligt svårt. Jag körde två matcher men förlorade båda. För bättrade mig i andra matchen iallafall.

Tog en dusch innan, gud vad skönt det var. Behövdes att piggas upp lite på det viset. Har varit väldans trött och seg hela dagen...

Puh... Trött....
Gonatt med er...

Vad hände?

Va fan hände egentligen. Jag sa igår att jag skulle sova gott. Och det måste jag har gjort. Jag hörde inte när frugan kom hem i natt från jobbet som vanligt. Och en sak till. Jag måste stängt av väckar klockan i sömnen imorse, vaknade nästan en timme försent idag. Det var inget kul. Så vad hände egentligen?
Jag kom bara 5 min för sent efter en fin fin resa med bilen! =)

Nu har jag ätit mat med grabben. Kött och Klyftpotatis med lite bearnies sås, hur nu det stavas. Det var riktigt mumma iallafall...

Spelade lite Ps2 igår igen... Testade NBA,  det var roligt men otroligt svårt, men med lite övning så ger det sig väl. Spelade även lite Worms 4. Kul kul...

Annars har jag bara jobbat idag. Vi har verkligen fullt upp. Det e tufft nu innan semestern.
Är nästan färdig med centralen jag håller på att bygga...

Det var väl allt för stunden, nu ska jag släppa ut vovven på grön bete! =) Så han får bajsa lite... Ha de

Oj, vad jag kommer att sova gott.

Jag började dagen med ett inlägg där jag hade som överskrift att jag har sovit gott. Men idag kommer jag verkligen sova gott. Gudars vad trött jag är. Slutade kl 18 idag igen. Det e bara jobb och jobb nu som det verkar... Har ju egentligen lite att göra hemma med, ett land att rensa och fixa lite med och så. Får se om det kan bli lite imorgon eller fredag kanske.
Löning idag. GÖTT!!

Men annars är allt bara bra. Inte gjort så mycket annat än att jobba...
Kul på jobbet är det. Idag har jag varit lite ledande montör för han som är det har varit borta på en grej med jobbet. Kul att få ansvar, älskar ansvar. Passar mig utmärkt verkligen.


Sovit gott...

Gud vad gott jag sov idag... Ville inte gå upp knappt. Men tyvärr så måste man det när man jobbar. Ska jobba till klockan 18 idag. Det blir en bra lång dag idag..

Ses ikväll.

Jippie!!!

Jaha, ja, det blev typ samma mat som igår av ren lathet! =)

Men jag löste det med magic swapen där... Fast jag var riktigt nära på att ge upp. Först var det riktigt svårt att få dit den sista viktiga delen så att den satt rätt och fick skivan att snurra. Så det blev en liten lösning med tejp på den. haha! =) Ser inte klokt ut. Få ta en bild på det någon dag och visa! Men sen när det väl funkade. Så fick jag inte igång spelet, för det stod att det inte var en ps2 skiva i. Men efter mycket letande på internet i forums och annat jag skrev lite frågor där, trodde att skivan inte passade. Jag var riktigt nära på att ge upp än en gång. Jag svor lite för mig själv och såg att man kunde ställa in Pal eller NTSC eller vad det nu stog, Så jag tog det senare alternativet och fick igång skivan men den låste sig precis i inledningen. Jag tog ur skivan putsade den flera gånger. Och var på väg att ge upp än en gång... Men så testade jag PAL. Och ni kan nog gissa hur det gick, det gick riktigit åt helvete bra! =) Jag spelade lite worms 4 mayhem. Kul, fast svårt är inte van vid att spela på tv konsol. Men ska vi införskaffa fler spel! =) Kul kul.... Klockrent tycker jag att det var...

Haha, go natt mer er... Imorgon blir det över tid och nog bara ett blogg inlägg. Får se...


ahhhh.....

Nehe, det blev ingen lunch blogg idag heller... Datorn var upptagen på jobbet och så. Idag har jag jobbat som vanligt iallafall, men jag har fixat så att jag kan jobba över imorgon igen. Så min Far ska hämta min pöjk på dagis. Skönt det iallafall, så blir det inga bekymmer på det viset. Phu, ska ikväll testa ps2 med lite brända spel. Hoppas att det funkar, ska bli så jäkla kul.

Ska snart laga mat, men har ingen lust idag... E så trött, funderar på att åka upp till affären och kolla om dom har någon sort snabbmat idag igen, vi åt färdiga pizzor igår. Gott var det fakiskt. Men har man ingen lust att laga mat så e det ingen höjdare, får se hur det blir.

Får lönen imorgon! Wow! Fick ut hur mycket som helst fick all semester ersättning. Gött! =)

Övertid

Jaha, det blev inte så många blogg inlägg idag... Jag har faktiskt jobbat idag. Och inte bara det jag jobbade över i två timmar till och med. Det var tufft, så nu e jag bra trött... Fick hem minnes kortet och en skiva till ps2 som gör att jag kan köra brända kopior på ps2. Ska väl se om jag kan få tag i något spel sen.

Vill sova, och ska snart gå och lägga mig. Det gick bra att jobba idag iallafall.. Vi har väldigt mycket att göra nu. Skönt fast lite jobbigt när det närmar sig semestern.

Undra om man har missat några nyheter, får kolla på aftonbladet. Tidningen som jag alltid läser på internet!
Och sen får man väl kolla runt på dom vanliga sidorna lite me ju.

Go natt iallafall. Får se om man kanske kan skriva nått på lunchen imorgon! =)

Mat-shoppat och F1

Min far som har varit här under hela midsommar åkte hem, och vi gjorde oss i ordning och åkte in till den stora staden nässjö. Vi behövde handla lite till veckan som kom. Så att vi får lite mat i oss den här veckan me! =) Det blir ju bara grabben och jag på kvällarna nu, frugan jobbar kvälls skiftet den här veckan.
Sen när vi kom hem så var snart F1 på tv, och det tittade jag på en stund och sen började jag att till laga en gryta. GÖTT!
Det var Felipe Massa som vann F1 efter att Raikkonen fick lite problem med bilen så han fick släppa av på farten och bli tvåa. FERRARI äger.... Vill ha en ferrari men det e nog lite dyrt att införskaffa.

Jag köpte på Willys (undra om man får göra reklam så här?) filmen om Arn. Den första filmen. Får se om ska se den idag eller inte...  Är ganska trött nu faktiskt. Blivit några sena nätter.

Vi satt upp till klockan 1 i natt och sjöng på singstar och hade jätte kul!
Vi åt lite grillat igår och drack vin. Gott det med!


God Morgon....

Hejsan... Nu e det söndag och snart dax att jobba igen.. Det var en hel vecka sedan sen sist nu. Ska bli skönt faktiskt...

Så ryssarna slog holland i fotboll igår....
Det var häftigt...

Ha de

Dagen efter

Dagen efter allt med midsommar... Trevligt var det igår. God mat och gott sällskap.

Vi satt ute på altanen, det regnade lite då och då...

God Morgon och GLAD MIDSOMMAR

Jaha, idag blir det förhoppnings vis lite upphåll så man kan vistas utomhus. Det e ju ett måste på Midsommar afton. Sill och nubbe ska det bli med. Det e viktigt... Vad ska ni göra på midsommar då?
Vi blir hemma för första gången på länge faktiskt.
Vi har firat midsommar uppe i åkersberga där min bror bor annars.

Nu har iallafall grabben blivit bra imagen. så det e ju skönt.

Ha de

Bäst! + Lite politik

Fan vad jag är bäst. Nu har jag klippt gräset. Så jävla bra e jag alltså! =)
Mer har jag inte gjort idag mer än att bli irriterrad på våran regering igen. Läste en krönika på aftonbladet där det står att maud olofsson vill sälja ut posten och privatesera det med. Har dom inte märkt att telia eller teliasonera idag som såldes ut till det svenska folket inte har gått så där jätte bra. Dom säljer och säljer, det e bättre med en snabb affär med en fin förtjänst så vi kan sänka skatten en del till, men till slut så måste vi chock höja våra skatter så att ingen har råd med nått, bara för att vi ska kunna få sverige att gå runt.

Jag säger då det, man skulle bli politiker, den som är det ska egentligen fått arbeta 5-10 som en vanlig knegare och tjänat små potatis.
Jag kandiderar till statsminister posten till nästa Val! Mitt Parti heter Gemensama folket med oss! =)

HJÄLP!!!!

FRA är genom röstad och antagen. Men hjälp, vi står under så stora hot om terrorism. Dom yttrehoten är ett faktum, vi blir anfallna närsom helst. Hmm... Kanske inte, men så måste våra kära politiker tro eftersom dom röstar fram en lag som gör det möjligt att avlyssna och läsa dina mail och sms. Vad e det som e fel. Man lägger ner försvaret mer och mer. Det behöver vi inte. Men dom yttre hoten måste tydligen öka. Varför inget försvar? Det kan ju faktiskt skrämma bort en del av dom yttrehoten, och inte tror jag att en terroist skickar ett sms, "ikväll ska jag bomba rosenbad. Hahaha"
Nepp. Men till råga på allt så ska kanske vi som använder telefoner få betala för detta med. När våra operatörer ska få stå för all kostnad i uppgraderingar och även tydligen ny installation. Det blir ju bra. Politikerna röstar fram ett förslag som gör att folket ska betala mera och vara mera avlyssnade och kollade än något annat land i världen just nu. Inte äns USA har ett sådant här förslag. Och där är väl det yttrehotet ett faktum eller?

Skrämmande. Jag blir mörk rädd över den regering vi har idag. Jag är stolt över mig själv att jag inte röstade på detta pack, som bara gör saker värre och värre hela tiden. Okej, sossarna hade ett liknade förslag, men det togs bort av justitiministen thomas boström, bra jobbat. Men borgarna vill inte att sverige ska vara ett välkomnade land. Man funderar allvarligt på att flytta till ett annat land. Ska sitt egna land kanske?

Sen till råga på allt så gick sverige och förlorade mot ryssarna igår. 2-0 blev det till ryssarna. Sverige var ju helt enkelt inte med i matchen alls.

Ps2?

Hmm.. Det kan bli en rolig lite grej ps2:an vi har köpt men måste väl skaffa ett minnes kort till den med. Konstigt att det inte följer med egentligen.

Vad säger ni om den saken?

Var ute i vårat jordgubbsland förut och checkade lite, det började faktiskt bli lite moget. Gud så gott.. Egna jordgubbar! =)

Trött är jag. Jag fick tydligen en veckas ledigt innan semestern så här. Både skönt och trist... Jag vet ju iallafall hur min semester kommer att bli. Så här. Sova, äta lite frukost, göra nått med grabben, äta lunch, åka in till stan och hämta frun från jobbet, eftersom hon inte har något körkort, men det e ju bara varannan vecka, den andra veckan börjar hon jobba kvart i 3 på eftermiddagen och slutar på natten sen. Då ligger man kanske och sover... Får väl se.

Fotboll ikväll, Sverige och ryssland... Vi måste vinna ikväll....

FRA

Men alltså. Hoppas att inte FRA-lagen går igenom, för då blir det ett fint och ärligtsamhälle det tror jag. Att dom ska kunna lyssna av allt utan att ha några direkta misstankar. Det är riktigt farlig. Samhället blir bara värre och värre med tiden. Snart så rasar det ihop säkert och blir en revulotion. Säkert. Historien upprepar sig hela tiden.

JAG RÖSTAR NEJ! till lagen

Jaha... Grabben fortfarande dålig i magen och det verkar inte släppa. Vet inte alls hur man ska göra för att det ska bli bra. Det e lite jobbigt nu. Varit hemma i tre dagar, när man vill inget annat än att gå och jobba. Men frugan måste få gå till sitt sommarjobb i första hand eftersom hon kan få ett fast och ordentligt jobb där sen. Så det e viktigt.

Nehe nu ska jag väl kolla runt på dom vanliga hemsidorna man kollar in på nätet.

Ha de

tjo och gonatt

Nehe... nu ska jag lägga mig och slagga...

Köpte ett ps2 idag och ett singstar spel... Kul kul... Ska väl utnyttja det på midsommar när det blir dåligt väder. Man kan ha bra kul med det tror jag allt...

Får införskaffa ett minnes kort me tror jag och lite mer spel tillslut... Ha de....
Sov gött

Ojsan..

Blir nog hemma hela denna vecka med grabben. skulle ju bara jobbat i tre dagar, men han e inte alls bra imagen och jag har ringt vårdcentralen med men det vara bara att avvakta och se. Får hoppas att det går över snart alltså...
Man blir ju orolig at tman själv ska få något sådant där.

Nu har jag ringt till onoff och sagt till att dom ska lägga undan ett ps2 till moia!

Häftigt....

God morgon på er annars... Sovit gott....

Det har jag gjort...

Undra vad man ska göra idag....

Vill jobba.....


Trött

Japp. Nu e det lägg dax... Sova ska jag göra... Ha det så gött med er sov så skönt ni få som läser bloggen.

Varit hemma och Reklam

Japp, så då har man varit hemma och VAB:at första gången på hur länge som helst... Han har varit lite gnällig och hängig idag.

Såg idag i Reklamen som kom på onoff ska dom ha rea och sälja ps2 för 999 kr. Det tyckte jag lät billigt så ett sådan får det nog bli.
Beställde hem nyss ett singalong spel med svenska schlager hits och micar till det.

Kunde va kul att ha.

annars så har man inte gjort så mycket... Umgåtts med grabben och så. tittat på tv spelat dator, tvättat har jag gjort me..
Snart e det midsommar afton och det blir som vanligt regn. KUL!!!! Inte alls.

God Morgon.

Det blev som jag sa, att man fick vaba idag... Nu e alla samtal ringda, till mitt jobb, förskolan och till försäkringskassan.

Imorgon blir det väl att jobba hoppas jag..

Trött är jag...

Gonatt

Oj, vilken knall det var förut. Det åskade lite ute i bodafors idag... och nu på kväll me... Grabben vaknade och ville inte sova på en stund igen, så jag läste ett par sagor för honom så till slut somnade han! =)

Trött nu... Ska väl gå och lägga mig alldeles snart.. ska bara göra iordning lite kläder till grabben och så. Och även till lilla mig! =)

Får se om man får VAB:a imorgon... Hoppas inte...

Go natt

telefonen?

Hmmm.. Min far ringde på min mobil och sa att det tutade upptaget i våran telefon. Men va fan tänkte jag och sprang runt till alla telefoner och kollade. Trodde att åskan hade tagit dom, fast alla tre på en gång utan att vi hade märkt nått? Hmm.... Nja kollade på telias hemsida och gjorde en felanmälan det fanns tydligen någon störning där. Det skulle kunna ta till den 19/6 att fixa detta. E inte det lite väl länge kan man tycka.

Ikväll ska vi käka jordgubbisar med mjölk. Fasen vad gött det e alltså...

Hmm... Grabben min e lite dålig i magen, får kanske vara hemma imorgon och ta lite V.A.B. (Vård Avsjukt Barn) Stockholms namn på det. Typiskt 08:or som kortar ner allt för att det ska gå så fort som det e möjligt att säga... =)

Men det får väl utvisas imorgon bitti hur det blir.

Vad händer i midsommar för er då? Kommentera gärna.

För oss blir vi hemma, det var länge sen vi var hemma till midsommar.... Se om det blir fint väder så skulle vi kunna ta oss till storsjön och kolla på midsommar stången där. Får väl se... Sill och nubbe blir det iallafall! =)

God kväll...

Hmmm... Åskat har det gjort lite idag.  Blev lite orolig att strömmen skulle gå höll precis på att baka lite italiensk bröd som stod på jäsning som skulle in i ugnen. Men som tur va så blev strömmen kvar.

Förutom det så har jag inte gjort så mycket. Varit inne i Nässjö, den stora staden, och handlat lite mat så att vi klara oss fram till torsdag nu iallafall. För då e jag ledig! =) Och hela midsommar helgen, gud så gött.

Bittert.

Bittert är det idag. Efter ett stor spel av sverige i första halvlek, och ett bra försvar spel i andra. Så ska domaren avgöra matchen med att inte blåsa frispark till svensk fördel när det e en solklar sådan.
Bittert är väl det ända man kan säga om det.

God morgon Sverige.


Förlust?!?!?!

Hur fan gick det till att förlora i den sista tilläggs minuten. Vi hade ju ovagjort, det hade varit ett skit bra resultat. Men icke.
Synd att Zlatan inte kunde spela mer än en halvlek, vi behöver honom hela matcher. Det går inte annars...
Men nu måste vi vinna mot ryssarna.  GO SWEDEN!! HEJA SVERIGE!!!

Okej. Nog om det nu....

Grid: Spelet alltså... Ett roligt bil spel alltså... Svårt men snygg graffe och så. Det e något att satsa på där ute! =)

Gonatt mer er, det blir det sista jag skriver idag iallafall....

Startelvan???????

Hmm.. Det blev inte så mycket förändringar som tur va. Fast lite fundersam e jag på elmander som ersättare till Chippen. Fredrik stoor e helt klart rätt man som ersättare till Niclas Alexandersson. Men jag hade hellre sett sebastian larsson på chippens plats, med det e ju jag det. Vad tycker ni?

Vilken skön promenad det blev förrut var ute och gick minst 45 min. Och efter det så gick jag ut till vårat lilla land och började rensa bort lite ogräs. Vad duktig jag har varit! =)

Snart ska jag testa ett nytt spel Grid det e ett racingspel....
Mer om det kommer kanske senare om någon e intresserad.

Promenad och Lotto

Nehe nu ska jag gå iväg och spela lite på lotto.. =) Förhoppnings vis så kan man bli miljonär... Det e drömmen det!

God morgon.

Nu var man vaken då ja. 

Spanien och Sverige ikväll. Avspark 17.45. Vilken tid men okej, ska ladda som sjutton idag.
Såg på Holland - Frankrike igår kväll... Vilken match, den var riktigt underhållande. Holland e riktigt starka i år. Dom tar nog hela rasket. Tyvärr så kommer vi nog möta dom i kvarten om vi blir tvåa i våran grupp. Och då e vi nog borta spelade vi med som både Frankrike och Italien har blivit.

Det var ju fredagen den 13:e igår. Hmm... Oturs dag? Nja inte direkt tycker jag väl. Jag hade ingen otur, var det någon annan som hade det då? Kommentera isåfall! =)

Jag vill få en livlig blogg skulle va kul.

promenix

Vad skönt det var ute. Det märkte jag när jag tog en promenad med våran hund Ludde, Så jag tog en lång promenad i 45 min. Det var så skönt...

Hunden är en blandras med Rottweiler och Golden Retriever, fast han ser ut som en labrador.  Om det skulle vara någon som undrade.

Hmmm... Undra om man ska se på lite fotboll i kväll det är ju Holland - frankrike ikväll... Kan bli en bra match ju.

Italien och rumänien spelade tydligen ovagjort.

Italien verkar inte vara så bra i år. Dom förlorade sist mot Holland med 3-0 och det var en riktigt bra match från Hollands sida.

själv spelar man bara fotboll på datorn, fifa 2008. Plus att man e coach över ett lag på hattrick. Det e en rolig sida om man tycker om fotboll och så. Kolla in den.


Oj oj oj.

Nu så nu hittade jag så att man kunde byta background! =)
Det var inte dåligt av mig... Fast det verkar lite svårt att få den så personlig som man själv vill ha sin blogg..... Får väl testa mig fram lite kanske?

Några tips?

Kommentera gärna isåfall.


Hej första bloggen

Hej.... Första bloggen... Wow jag som alltid har tänkt att nepp ingen blogg för mig. Men jag har tänkt om tänkte att det kunde vara kul att bli en bloggare så jag ska testa det, får se hur ofta man har tid att lägga upp en blogg...

Jag har idag varit på jobbet, det var lika kul som vanligt... FAST FAN VAD TRÖTT JAG VAR/ÄR!
Har ju inte blivit så tidiga kvällar nu när det e fotbolls EM på tv. Det måste man bara se.

Får se hur det går för sverige imorgon mot spanien. SKulle vara toppen om vi gick och vann den matchen för det e vi vidare i första gruppspelet iallafall... Undra vem som kommer att börja på höger ytter då. Hoppas att det blir Sebastian Larsson, skulle va kul att se en ung spelare att få chansen att visa vad han går för i ett em-slut spel.

Mer om det någon annan gång...

Jag slutade vid 13 idag, det e så j'vla skönt... Skulle man göra varje dag! =) Fast med full lön då förståss...

Sen har anticemex (undra hur det stavas nu igen) varit här idag och besiktigat huset.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0