Kalla Fakta. USLA SOCIALEN!

Ikväll såg jag på kalla fakta för det handlade om en grabb som blev tvångsomhände tagen enbart för han var överviktigt och hade dåliga betyg. Dom tyckte att hans mamma inte brydde sig om detta, även att hon hade försökt få råd sen han var åtta år tydligen. Han hamnade på ett familjehem till slut efter utredningar och sånt, där han blev värre behandlad än någonsin.  Detta är så jäkla fel, detta hände för 10 tal år sen, men att detta händer i dagens sverige, enbart för 3 år sen, det e inte klokt. Folk som anmäler mot socialen vet inte vad dom gör eller utsätter familjer för. Eller rättare sagt barnen. Det känns så fel.

Vi har faktiskt blivit anmälda en gång för barnmisshandel av en kompis till frugan. Där kom soss och ville göra läkar undersökningar och en massa utredningar. Men vi löste det och dom hittade inget, för vi skulle aldrig kunna misshandla våran son. Vi tror att den här kompisen var avundsjuk enbart för hon har en egen son som soss har tagit. Det sjukaste är att man kan inte lita på någon i världen, inte äns dom som man tror ska stå närmast.

Det måste skärpas i socialen och det måste vara mer känslor i arbeterna. Dom kan inte enbart gå efter deras bok eller vad dom nu har för nått!!!!!!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0